Inter: „Jobb, ha befogod a szádat és hülyének hisznek, mintha...” – Icardi reakciója

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.15. 09:46
Először szólalt meg valamilyen formában Mauro Icardi azt követően, hogy az Internél leváltották a csapatkapitányi poszton: az argentin támadó sokatmondó Mark Twain-idézetet tett közzé.

„Jobb, ha befogod a szádat és hülyének hisznek, mintha kinyitod, és eloszlatsz minden kételyt” – olvasható Icardi Instagram-oldalán. „Jobb, ha befogod a szádat és hülyének hisznek, mintha kinyitod, és eloszlatsz minden kételyt” – olvasható Icardi Instagram-oldalán.

Az Inter szerdán szűkszavú közleményben tudatta, hogy Icardi helyett Samir Handanovic látja el mostantól a csapatkapitányi teendőket. A korábban a Sampdoriát erősítő argentin csatár – aki 2013 óta játszik az Interben, és 2015 nyara óta ő volt a csapatkapitány – olyannyira megsértődött a döntés miatt, hogy megtagadta a játékot a csütörtöki Európa-liga-mérkőzésen.

Az elmúlt hónapokban Icardit több sztárklubbal is szóba hozták, s az olasz sajtó szerint a támadó még mindig nem hosszabbította meg a 2021-ben lejáró szerződését.

It's better to keep your mouth shut and appear stupid than open it and remove all doubt. "Mark Twain"#MI9

80k Likes, 2 Comments - Mauro Icardi - MI9 (@mauroicardi) on Instagram: "It's better to keep your mouth shut and appear stupid than open it and remove all doubt. "Mark..."



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik