Inter: Icardi saját döntése miatt maradt ki az El-keretből

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.13. 19:51
null
Mauro Icardi nem viseli jól a leváltását (Fotó: AFP)
Luciano Spalletti, az Internazionale labdarúgócsapatának vezetőedzője megerősítette, hogy Mauro Icardi a saját döntése következtében maradt ki a Rapid Wien elleni keretből.

 

A milánói csapat szerdán szűkszavú közleményben tudatta, hogy Icardi helyett Samir Handanovic látja el mostantól a csapatkapitányi teendőket. A korábban a Sampdoriát erősítő argentin csatár – aki 2013 óta játszik az Interben, és 2015 nyara óta ő volt a csapatkapitány – olyannyira megsértődött a döntés miatt, hogy megtagadta a játékot a csütörtöki Európa-liga-mérkőzésen.

„A holnapi nagyon fontos találkozó, Icardi helyzetét utána is lesz időnk tisztázni. Nehéz és fájdalmas volt elvenni tőle a csapatkapitányi karszalagot, ám mindenki támogatta a döntést, ami azért született meg, mert ez a legjobb az Internek. A távolléte? Ő nem akart csatlakozni a kerethez. Csalódott volt, de nekünk sem volt könnyű meghozni a döntést és közölni vele” – mondta Luciano Spalletti.

Az elmúlt hónapokban Icardit több sztárklubbal is szóba hozták, s az olasz sajtó szerint a támadó még mindig nem hosszabbította meg a 2021-ben lejáró szerződését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik