Romelu Lukaku újra szárnyra kapott az Interben (Fotó: AFP)

 

Romaelu Lukaku 2019 augusztusában igazolt át az Interhez, miután két évet töltött el a Manchester Unitedben. Az utolsó idényében rengeteg kritikát kapott teljesítménye miatt, így nem volt meglepetés, hogy elhagyta az MU-t.

Solskjaer még szeptemberben azt nyilatkozta, jó döntés volt Lukakut elengedni, hiszen ez lehetőséget biztosított Mason Greenwood számára.

Lukaku egy YouTube-interjúban beszélt Ian Wrightnak arról, hogy egy rossz idény mennyire meg tud változtatni egy karriert. Elárulta, hogy a színfalak mögött nem volt megelégedve helyzetével, ezért szeretett volna távozni Manchesterből.

„Solskjaer meg akart tartani engem, de mondtam neki, hogy biztosan nem maradok. Egyszerűen nem bírtam tovább a Manchester Unitedben. Csak hálás lehetek neki, hiszen végül ő segített abban, hogy új otthonra leljek az Internél” – mondta Lukaku.

„A klub olyan lehetőségeket biztosított nekem, amíg ott voltam, hogy úgy érzem, tiszteletlenség lenne kritizálnom az MU-t. Örülök, hogy remek játékosokat visznek oda, és annak is, hogy jó irányba haladnak” – tette hozzá a belga válogatott játékos.