Inter: az MU-nál ezt senki sem vette észre; ezért szárnyal Lukaku?

Vágólapra másolva!
2020.02.11. 17:47
Romelu Lukaku egészen elképesztő formában van: az Internazionale támadója az idényben már 21 gólnál és négy asszisztnál jár 30 tétmeccsen. Sokan azonban nem értik, miért nem ment így a játék a belgának, amikor még a Manchester Unitedben futballozott. Könnyen lehet, most megvan a válasz.

Lukaku a Manchester Unitednél is szállította a gólokat, de nem olyan ütemben, mint teszi azt Milánóban. A belga támadó kiegyensúlyozottabb és magabiztosabb, és ránézésre is jobb formában van, mint valaha.

A maximumot pedig, úgy tűnik, az Inter orvosai hozták ki a csatárból.

A The Telegraph beszámolója szerint ugyanis az átigazolása után rögtön kiszúrtak valamit a tesztek során a milánói orvosok, amit Manchesterben észre sem vettek.

A milánói orvosoknak (is) köszönheti bomba formáját Lukaku (Fotó: AFP)
A milánói orvosoknak (is) köszönheti bomba formáját Lukaku (Fotó: AFP)

Semmi súlyos betegségről nincs szó, de Olaszországban kiderült, hogy Lukaku emésztőrendszere nem működik rendesen, emiatt pedig fáradékonyabb, és nem mellesleg szinte képtelen fogyni.

Az orvosok kísérletezgettek kicsit, majd szinte napokon belül meg is találták a megfelelő gyógymódot, amivel aztán Lukaku 12 nap alatt leadott három kilót, és olyan bomba formába lendült, mint talán pályafutása alatt még soha!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik