Instagram: már egy futballista a legnépszerűbb, nem egy popsztár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.30. 20:00
Az Instagram közösségi oldalon eddig a legtöbb ember által követett profil Selena Gomezé volt, Cristiano Ronaldo, a Juventus labdarúgócsapatának klasszisa azonban most megelőzte az amerikai énekest.

A profiloknál mindössze annyi látható, hogy Cristiano Ronaldónak, valamint Selena Gomeznek is 144 millió követője van, a hivatalos statisztikai adatok szerint azonban a portugál futballista most megelőzte a popsztárt néhány száz követővel.a portugál futballista most megelőzte a popsztárt néhány száz követővel.

CR jóval aktívabb a közösségi oldalon, mint amerikai „ellenfele”, a regisztráció óta a Juve csillaga 2381 bejegyzést tett közzé, míg az énekesnő „csak” 1468-at.

A great coach and above all a wonderful man. Taught me so many things inside and outside the pitch. Great to see you in good shape, Boss!

Az élmezőnyben két profi sportoló található csupán Ronaldo mögött, Neymar a 10. helyet foglalja el 104 millió követővel, míg Lionel Messi a 12. 100 millióval.

További érdekesség, hogy a Real Madridnak (64 millió követő) és a Barcelonának (61 millió követő) együtt sincs annyi rajongója, mint a portugálnak.

Mis amores

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik