Gyász: lilába borult Firenze, óriási tömeg Astori temetésén – képek

Vágólapra másolva!
2018.03.08. 11:54
A 31 esztendősen elhunyt Davide Astorit csütörtök délelőtt kísérték utolsó útjára a firenzei Santa Croce templomban. Több ezer Fiorentina-szurkoló mellett többek között Astori korábbi csapattársai, valamint rengeteg futballista és az olasz labdarúgás berkein belül tevékenykedő szakember is ott volt a temetésen.

Mint beszámoltunk róla, a Fiorentina csapatkapitánya az Udinese elleni bajnokit megelőzően hunyt el egy udinei szállodában. Az udinei ügyészség nyomozást indított, kedden a boncolást követően kiderült, szívmegállás okozta a játékos halálát.Mint beszámoltunk róla, a Fiorentina csapatkapitánya az Udinese elleni bajnokit megelőzően hunyt el egy udinei szállodában. Az udinei ügyészség nyomozást indított, kedden a boncolást követően kiderült, szívmegállás okozta a játékos halálát.


Rengeteg korábbi csapattárs, válogatottbeli barát megjelent a temetésen: Giuseppe Rossi, Borja Valero, Francesco Totti, a korábbi szövetségi kapitány Gian Piero Ventura, vagy éppen a szerdán még Londonban Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőt játszott Giorgio Chiellini, Gianluigi Buffon és Massimiliano Allegri is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik