Genoa: egy gól, négy gólpassz – Schäfer András bemutatkozott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.30. 19:38
Ha nem is hivatalos mérkőzésen, de Schäfer András bemutatkozott az olasz élvonalbeli Genoa labdarúgócsapatában, amely szerdai felkészülési meccsén 17–0-s győzelmet aratott az amatőr ligás Multedo felett. A magyar középpályás egy góllal és négy gólpasszal tette le a névjegyét, míg a Primavera-együttes keretéhez tartozó Szabó Levente két gólt szerzett.

A találkozóról részletes leírást adó buoncalcioatutti.it című honlap beszámolója szerint Schäfer végigjátszotta a kétszer negyven perces mérkőzést, amelyen a 4–3–2–1-es formációban a középpálya bal oldalán kapott helyet. Az első félidőben Goran Pandev és a Betistől kölcsönkapott Antonio Sanabria játszott előtte, míg a második játékrészben többek között honfitársa, a 19 éves Szabó Levente, aki két góllal vétette észre magát.buoncalcioatutti.it című honlap beszámolója szerint Schäfer végigjátszotta a kétszer negyven perces mérkőzést, amelyen a 4–3–2–1-es formációban a középpálya bal oldalán kapott helyet. Az első félidőben Goran Pandev és a Betistől kölcsönkapott Antonio Sanabria játszott előtte, míg a második játékrészben többek között honfitársa, a 19 éves Szabó Levente, aki két góllal vétette észre magát.

Az olasz portál megjegyzi, Schäfer mezszám nélküli dresszben lépett pályára.

A Genoa honlapja és a buoncalcioatutti.it egyébként arról nem tesz említést, hogy az MTK-tól egymillió euróért megvásárolt tehetség négy gólpasszt adott volna, erről a futballista ügyeit intéző CMG menedzseriroda számolt be az Instagram-oldalán.




@andras_schafer ma egy edzőmeccsen góllal és négy gólpasszal mutatkozott be új csapatában! #football #genoacfc #Hungary #Italy #CMG

82 Likes, 0 Comments - CMGTM Careers Management GroupTM (@cmgrouphu) on Instagram: "@andras_schafer ma egy edzőmeccsen góllal és négy gólpasszal mutatkozott be új csapatában! ..."



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik