Fiorentina: hosszú idő után megszólalt az októberig eltiltott Mutu

Vágólapra másolva!
2010.08.18. 17:53
A tiltott szer fogyasztása miatt október 29-ig eltiltott Adrian Mutu hosszú idő után újra nyilatkozott, és jelezte: visszatérése után szeretne mindent jóvátenni – természetesen jelenlegi klubja, a Fiorentina színeiben.

„Ott követtem el a hibát, hogy túl könnyedén vettem a dolgot, és nem tájékoztattam a gyógyszerről a csapatorvost" – jelentette ki az Adevarul román lapnak nyilatkozó Mutu, akit januárban kaptak tiltott szer fogyasztásán. A román válogatott játékos akkor azzal védekezett, hogy testsúlycsökkentés céljából fogyasztott egy szerből, amely azért tartalmazott a dobozon feltüntetett természetes alapanyagok helyett/mellett tiltólistán szereplő anyagot is, mert hamisítvány volt. Mutu most elmondta, ügyvédei útján kártérítésre tart igényt a gyártótól.

A kilátásba helyezett firenzei fizetéscsökkentésről nem kívánt nyilatkozni, „az illetékesek majd döntenek”, ám egyelőre nincs oka panaszkodni az anyagi helyzetére, és alig várja, hogy eltiltása letelte után újra a „violák” szolgálatába álljon, mert mint mondta: „Sajnálatos módon tavasszal sem a bajnokságban, sem a Bajnokok Ligájában nem segíthettem.”

Családja és saját nyugalmára tekintettel tett hallgatási fogadalom feloldásával a 31 éves futballista arról is beszélt, hogy szeretné majd egykori klubjában, a Dinamo Bucuresti-ben befejezni a pályafutását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik