Bologna: olasz válogatott vetélytárs érkezett Nagy Ádám mellé

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.04. 13:19
null
Ismét együtt játszhat a két olasz (Fotó:AFP)
Az olasz labdarúgó-bajnokság első osztályában szereplő Bologna hivatalosan is bejelentette két új átigazolását, Roberto Sorianót a Torinótól és Nicola Sansonét a Villarrealtól. Mindkét játékos kölcsön plusz opciós joggal érkezett a szezon végéig.

 

Roberto Soriano személyében tényleges riválist kapott a magyar válogatott Nagy Ádám. A nyolcszoros olasz válogatott futballista ebben az idényben többször is a középpálya szívében kezdett a Torinónál, a legutóbbi hat bajnokin viszont kispados volt. A 27 éves játékost a Villarreal alapvetően a „bikáknak" adta kölcsön az idény végéig, de úgy látszik, nem nagyon akarták marasztalni.

Szintén a spanyol együttestől szerződtették az olasz szélső támadót, Nicola Sansonét, aki csak három La Liga-összecsapáson játszott a jelenlegi évadban.

Kis bizarr egybeesés a két labdarúgónál, hogy mindketten 27 évesek, Németországban születtek és a Bayern München neveltjei.

A Bolognára ráfért az erősítés, ugyanis a tizennyolcadik, ergo kieső helyet foglalja el és 12 meccse képtelen nyerni a bajnokságban.




Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik