A Milan megegyezett Cassanóról a Sampdoriával

Vágólapra másolva!
2010.12.20. 15:05
null
Cassano legközelebb a Milan mezében mutathat be gólörömöt (Fotó: Action Images - archív)
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint megszületett a megegyezés az AC Milan és a Sampdoria között Antonio Cassano ügyében, így az olasz válogatott támadó a piros-feketéknél folytatja pályafutását.

A lap szerint Cassano hamarosan, egy-két órán belül aláírja szerződését a Milannál.

A hírek szerint a Samp elnöke, Riccardo Garrone elfogadta a milánóiak javaslatát: a két klub közösen fizeti ki a Real Madridnak az esedékes járandóságot (a Samp és a királyi gárda közötti megegyezés szerint 5 millió euró körüli összeg illeti a madridiakat, ha Cassano szerződése lejárta előtt távozik a genovai csapattól). Egyes források szerint a csatár maga is beszáll, és az összeg egy részét maga fizeti ki.

Cassano a hírek szerint még decemberben csatlakozik a Milan dubai edzőtáborában új csapatához, a szerződés pedig január elején válik hivatalossá, amikor megnyílik az átigazolási időszak. 

Cassano azért távozik a Sampdoriától, mert összekülönbözött a klub elnökével. A sportvezető kezdeményezte is a csatár szerződésének felbontását, miután a válogatott labdarúgó októberben a nagy nyilvánosság előtt megsértette. A 28 éves játékos azóta bocsánatot kért, ám a Samp vezetői nem kértek belőle.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik