Videó: kiszivárgott egy videó McGregor bokszedzéséről…

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.22. 10:01
Mint azt a világon szinte már mindenki tudja, hosszú szájkarate után végre valóban sor kerül a különleges meccsre, a ketrecharcos Conor McGregor összecsap az utóbbi évek (talán) legjobb bokszolójával, Floyd Mayweatherrrel. És hogy mi várható? Íme, egy kis ízelítő…

Floyd Mayweather Jr. korábbi ökölvívó-világbajnok nemrég bejelentette, hogy augusztus 26-án Las Vegasban mérkőzik meg Conor McGregor UFC-bajnok ketrecharcossal, és ökölvívásban mérik össze a tudásukat.
Floyd Mayweather on Twitter

Az ír harcosnak nem annyira jó hír, hogy – érthető módon – Mayweather nem akart belemenni abba, hogy a ketrecben csapjanak össze, de ezt írjuk annak a számlájára, hogy a bokszoló élete hátralévő részében szeretne mást is enni pépes ételeken kívül.hogy augusztus 26-án Las Vegasban mérkőzik meg Conor McGregor UFC-bajnok ketrecharcossal, és ökölvívásban mérik össze a tudásukat.
Floyd Mayweather on Twitter

Az ír harcosnak nem annyira jó hír, hogy – érthető módon – Mayweather nem akart belemenni abba, hogy a ketrecben csapjanak össze, de ezt írjuk annak a számlájára, hogy a bokszoló élete hátralévő részében szeretne mást is enni pépes ételeken kívül.

Maradt hát a boksz, ami azt jelzi előre, kisebb csoda kellene, hogy McGregor győztesen kerüljön ki a csatából.

Ráadásul most felkerült a Twitterre egy videó, amit a ketrecharcos edzőpartnere, Chris van Heerden töltött fel, mert megsértődött, hogy olyan videókat raktak ki, melyek alapján úgy tűnhet, ő nem tud bokszolni.

(McGregoré a fekete fejvédő.)



Nos, ez alapján ő tud, McGregor sebességével és védekezésével azonban van probléma bőven, ami szintén nem jelent sok jót a Las Vegas-i gála előtt két hónappal…
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik