Vicces, hogy szóba hozták Erdeit - Pascal edzője

Vágólapra másolva!
2010.09.20. 11:17
null
Erdei Zsolt (balra) az Egyesült Államokban lépne kötelek közé,<br />kérdéses: ki meccsel vele (Fotó: Action Images)
Chad Dawson legyőz&eacute;s&eacute;vel egycsap&aacute;sra a profi &ouml;k&ouml;lv&iacute;v&oacute;k f&eacute;lneh&eacute;zs&uacute;ly&uacute; kir&aacute;ly&aacute;v&aacute; nőtte ki mag&aacute;t Jean Pascal, mi sem bizony&iacute;tja ezt jobban a napokban al&aacute;&iacute;rt szupermeccse a veter&aacute;n legenda, Bernard Hopkins ellen, amelyre december 18-&aacute;n ker&uuml;l sor Kanad&aacute;ban.

A haiti származású bunyós edzője, Marc Ramsay a napokban egy hosszabb interjút adott, amelyben többek között elmondta, hogy kívánságlistájukon jelenleg sem a WBO-világbajnok Brähmer, sem a WBA-király Sumenov nem szerepel, hasonlóan az interjú készítésekor még ranglistavezető Erdei Zsolthoz.

„Ami Brähmert és Sumenovot illeti, a fő probléma az, hogy egyik sem eladható az HBO-n, mi pedig nagyban függünk ettől a csatornától. Sumenovnak egy tucatnyi meccs sincs a háta mögött. Mindenki Jean mögött jegyzi Brähmert és Sumenovot. És most Jeant sem érdekli egyikük" – mondja Ramsay, akit Erdeiről is kérdeztek.

„Vicces, hogy szóba hozták Erdeit, mivel egyik kollégám, Rafael Villena, aki Erdeit is képviseli többek között, gyakran említette nekem a nevét. De megpróbáltam megértetni vele, hogy Erdei egyáltalán nem szerepel a céljaink között. Azt hiszem, sok időt nyerhetünk azzal, ha mindig a legjobbakkal próbálunk bokszolni, a WBC is bele fog ebbe menni, de ha kötelező címvédést írnának elő, akkor majd megvizsgáljuk a lehetőségeinket."

Forrás: www.profiboksz.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik