Sportkrém: Erdei nem hitte volna, hogy ebből tragédia lehet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.04. 20:22
null
Erdei Zsolt a WBC világbajnoki övével (Fotó: Földi Imre)
A Nemzeti Sport pénteki mellékletéből ajánljuk.

 

Erdei Zsolt a szorítóban jobbára adta a pofonokat, a magánéletben sokszor kapta. Nehéz gyerekkor után buktatókkal teli élet.

„Ha kudarcba fullad a házasság, az személyes kudarcot is jelent. Sokáig próbáltam megmenteni a kapcsolatomat Arabellával, de nem sikerült. Ám a legfontosabb, hogy beláttam, rossz döntést hoztam. Nem hiszek abban, hogy más hibájából tanul az ember, igenis kellenek a személyes kudarcok az egyén fejlődéséhez. Ahhoz, hogy teljesebb emberré váljak, kellett egy válás, egy olimpiai blama, és hogy a lányom koraszülöttként jöjjön a világra. Gréti kilencszázhúsz grammal született, de szerencsére annyira hülye vagyok, hogy el sem tudtam képzelni, hogy tragikusan végződjön a történet. Voltak nagyon nehéz pillanatok, de a párommal végig optimistán álltunk a helyzethez, s lám, mára teljesen egészséges az egyéves lányunk, igazi kis tündér, aki esténként hagyja aludni a szüleit.”

Ha kíváncsi arra, miért van Erdei Zsolt házában négy vécé, miért nem tud lemondani soha semmilyen felkérést és miért nem néz soha bokszmeccset, lapozzon bele a Sportkrém pénteki számába!

TOVÁBBÁ

- Szanyó Károly szerint kisbabája is fontos szerepet játszott a feljutásban

- Szabó Gábor gyerekkori jó barátja végezte ki a Fradit

- A felfedezés mellékes, most a napágy a fontos a békéscsabai Balog Zsolt számára

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik