Boksz: egy nap alatt elfogytak a jegyek Erdei meccsére

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.12. 14:42
A Ferobox Event kedd délelőtt kezdte el a jegyértékesítést Erdei Zsolt kecskeméti búcsúmeccsére, amelyen a magyar klasszis hosszú idő után ismét magyar közönség előtt lép ringbe. Nos, aki nem sietett eléggé, már nem láthatja a helyszínen a népszerű Erdeit, ugyanis a belépők pillanatok alatt, azaz nem teljesen egy nap alatt elfogytak.









„Úgy látszik, Erdei Zsolt népszerűsége töretlen a szurkolók körében, még mindig ő a legkedveltebb ökölvívó kis hazánkban, és mindenki szeretné őt látni még legalább egyszer a szorítóban” – mondta Rácz Felix.

Persze a program rajta kívül is veretes, hiszen Bedák Zsolt is ringbe lép a WBO Európa-bajnoki övért Giorgi Gacsecsiladze ellen és a Ferobox többi kiválóságát is láthatja majd a közönség: Kelemen Balázs, Kovács Attila, Nagy Márk és Baranyi Richárd is szerepel a telt házas eseményen.

Nem csoda hát, hogy a közönség kapkodott a jegyekért, hiszen már nagyon régen volt hazánkban ilyen színvonalas programot kínáló profi bokszrendezvény.

Az se csüggedjen azonban, aki nem volt elég gyors, hiszen az eseményt a Magyar Televízió élőben közvetíti március 8-án este.

www.profiboksz.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik