Profi boksz: Wilder „bekattant” – a bíró is alig tudta lefogni

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.05. 08:44
null
Wildert a bíró is alig tudta lefogni (Fotó: Twitter)
A veretlen amerikai nehézsúlyú világbajnok, a Bokszvilágtanácsnál (WBC) uralkodó Deontay Wilder (39–0–0, 38 KO-TKO) első menetes KO-val intézte el New Yorkban kanadai kihívóját, Bermane Stiverne-t – a címvédőt annyira felbőszítette többször is padlózó, de újra és újra felálló ellenfele, hogy az utolsó leütésnél már a mérkőzésvezető is alig tudta lefogni.

A továbbra is veretlen Deontay Wildernek nem kell visszavonulnia!

Mint ismert, a nehézsúlyú amerikai világbajnok kilátásba helyzet, hogy felhagy a bunyóval, és elmegy az MMA-ba, ha szombaton kikap Bermane Stiverne-től, akit 2015-ben egyszer már legyőzött. Igaz, eddig a kanadai volt az egyetlen, aki végigállta a 12 menetet ellene, és csak pontozással veszített.

Most azonban nem tartott ilyen sokáig a meccs, Wilder ugyanis egy másodperccel az első menet vége előtt kiütötte ellenfelét. Stiverne-re kétszer is számolni kellett az utolsó leütés előtt, de rendre felállt belőle. Amikor a menet legvégén Wilder a kötelekhez szorította, már magatehetetlen volt, de az amerikai még mindig ütötte, a mérkőzésvezető is alig tudta lefogni a magáról megfeledkező világbajnokot, aki kis híján földhöz vágta a bírót.

Wilder a 39. meccsén a 39. győzelmét aratta, ez volt a 38. KO/TKO-val elért sikere.

A ritka nagy KO és az azt megelőző leütések


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik