Profi boksz: Szellő nem tud elképzelni kedvezőtlen forgatókönyvet

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2018.02.12. 18:38
Tökéletesen felkészülten várja az orosz Gyenyisz Gracsov elleni pénteki összecsapást Szellő Imre, a Boksz Világszervezet (WBO) cirkálósúlyú interkontinentális bajnoka.

„Ilyen hosszú, összesen tizenhárom hetes felkészülésem még soha nem volt, és minden eddiginél több menet sparring van bennem. Tökéletesen felkészültem a mérkőzésre” – idézte Szellő Imrét a gálát is rendező Felix Promotion.„Ilyen hosszú, összesen tizenhárom hetes felkészülésem még soha nem volt, és minden eddiginél több menet sparring van bennem. Tökéletesen felkészültem a mérkőzésre” – idézte Szellő Imrét a gálát is rendező Felix Promotion.

Hozzátette, szeretné befejezni a mérkőzést az első adandó alkalommal, de ha arra van szükség, gond nélkül végigbokszolja a tíz menetet. Szellő úgy fogalmazott, Gracsov kiváló bunyós, azonban „a mostani formám alapján nem tudok elképzelni olyan forgatókönyvet, ami neki kedvezne”.

A cirkálósúlyú párharcra már vasárnap Budapestre érkezett az Egyesült Államokban élő 35 éves Gracsov, aki 2013 márciusában, az addig veretlen Erdei Zsoltot győzte le profi pályafutása utolsó mérkőzésén.

Az orosz bokszoló – aki eddigi profi karrierje során 16 győzelme mellett öt vereséget szenvedett és egy döntetlen ért el – elmondta, Szellő Imrét jó, tapasztalt bunyósnak tartja, azonban véleménye szerint ő maga erősebb és gyorsabb.

A nyilvános, hivatalos mérlegelésre a budapesti Aréna Plazában kerül sor a rendezvény előtti napon, csütörtökön 17.30-kor.

A főmérkőzésen túl további hét összecsapást láthat a közönség, s ezek közül három is címmérkőzés lesz.

A budakalászi sportcsarnokban sorra kerülő gálát az M4 Sport közvetíti.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik