A WBSS torna negyeddöntőjének számító párharcot komoly rendbontás előzte meg, a lelátón összegyűlt török szurkolók csaptak össze a brit rajongókkal, amiben többen könnyebben megsérültek.

A tömegbunyó

A mérkőzésre aztán lecsillapodtak a kedélyek, Yildirim egyből a ring közepére vetette magát és fejét előre tolva, kettős fedezékből próbálta a kötelekhez terelni Eubanket.

Az angol először közelről ütött néhány felütést, majd inkább elmozogva, egyenesekkel bontogatta ellenfele fedezékét. Alig két perc elteltével egy jobbfelütéssel Eubank megrogyasztotta a törököt, akire rászámolt a mérkőzésvezető.

A másodikban Eubank növelni tudta a fölényét, de az etap végére Yildirim is betalált néhány ütéssel. A 3. menet közepén aztán a kötelektől visszalépő Eubank megsorozta kihívóját aminek a végén egy jobb-balhorog kombinációval kiütötte a jobbára csak védekező Yildirimet.

A ringben aztán Eubank kegyetlenül kiütötte Yildirimet

Ezzel a győzelemmel Eubank megtartotta az IBO címét és továbbjutott a torna elődöntőjébe, ahol a jövő hétvégi George Groves–Jamie Cox találkozó győztese várja majd.

profiboksz.hu