Ökölvívás: Mayweather Pacquiaóval és egy UFC-harcossal is összecsaphat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.11.25. 10:24
null
Crawford (balra) már Mayweatherről posztolt, de a hírek szerint Pacquiao is szóba jöhet a visszatérésre készülő amerikai lehetséges ellenfelei között (Fotó: <a href="https://twitter.com/terencecrawford">twitter.com/terencecrawford</a>)
Mint ismert, a 42 éves Floyd Mayweather (50–0–0, 27 KO/TKO) öt súlycsoport korábbi profi világbajnok ökölvívója múlt héten egyik közösségi oldalán jelentette be, hogy 2020-ban visszatér. Amerikai találgatások szerint rögtön két meccset is vállalhat.

 

Ugyan egyelőre még minden képlékeny, de a pletykák szerint Floyd Mayweather jövőre két bokszmeccsen tervez szorítóba lépni. A legesélyesebb ellenféljelölt Manny Pacquiao. A kettejük közti visszavágó sokszor szóba került már eddig is, de Pacman címszerzése és a Keith Thurman elleni teljesítménye miatt most tényleg lehet létjogosultsága a meccsnek. Ugyanakkor például Terence Crawford (35–0–0, 26 KO/TKO) a WBO veretlen válósúlyú bajnoka, a Twitteren egy képpel üzent, hogy részéről nincs akadálya egy Mayweather elleni összecsapásnak.

A másik ellenfele az UFC-ből érkezhet. Lehetséges jelöltekről még nem tudni, viszont állítólag a végső befutónak állóharcban jónak kell lennie.

www.profiboksz.hu/ NSO

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik