Ökölvívás: elmaradhat a japán hakni, senki sem tudja, hol van Mayweather

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.31. 12:50
December 31-re, magyar idő szerint nagyjából délre volt meghirdetve Floyd Mayweather meccse Japánban, a fiatal japán kick-boxos, Naszukava Tensin ellen. Egy apró probléma van csupán: senki sem tudja, hol van az amerikai bokszoló…

Már a meccs felvezetése is finoman szólva érdekesre sikeredett, a bejelentését követően ugyanis Mayweather tagadta, hogy kiáll a nála 21 évvel fiatalabb, 20 esztendős Naszukava Tensin ellen, később azonban mégis meghirdették a találkozót.

A program alapján magyar idő szerint délben kellett volna kezdődnie az összecsapásnak, amelyet gálamérkőzésként rendeznek meg, három háromperces menetet bokszolnak, nem lesznek bírák és zsűrik, azaz nem születik hivatalos eredmény a végén.

Egyelőre senki sem tudja, merre jár Mayweather (Fotó: AFP)
Egyelőre senki sem tudja, merre jár Mayweather (Fotó: AFP)

A baj csak az, hogy egyelőre senki sem tudja, hol van Mayweather, az amerikai ikon ugyanis nem jelent még meg a stadionban.

A szervezők jelenleg két óra csúszással számolnak, de még az sem kizárt, hogy elmarad a meccs. A főmeccseket leszámítva a többi mérkőzés a gálán már mind véget ért, így a nézők most csendben ülnek a stadionban, és várják, vajon felbukkan-e az amerikai…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik