Ökölvívás: decemberben lehet a harmadik Fury–Wilder mérkőzés

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2020.07.01. 20:50
null
Az év utolsó hónapjában rendezhetik meg az újabb Fury–Wilder mérkőzést (Fotó: AFP)
Az év utolsó hónapjában rendezhetik meg a profi nehézsúlyú világbajnok Tyson Fury és Deontay Wilder újabb összecsapását a Bokszvilágtanács (WBC) övéért.

„December 19-re összpontosítunk, reméljük, akkorra normalizálódik a helyzet” – szólaltatta meg a Sky Sports a mérkőzésszervező Brad Jacobsot, aki szerint a leendő színhelyen, tekintettel a remények szerint akkorra lecsengő koronavírus-járványra, félházas nézőtér előtt bonyolíthatják le a két bokszoló harmadik találkozóját. Hogy hol, arról még nincs döntés. A promóter azt mondta, a világ minden részéből van ajánlatuk. Május végén a szóba jöhető házigazdák egyikeként Kínát, azon belül is a volt portugál gyarmat Makaót említették.

A brit címvédő és az exvilágbajnok amerikai Wilder februári meccsén Fury a hetedik menetben technikai KO-val győzött az után, hogy első mérkőzésükön, 2018 decemberében döntetlen született. A 31 éves Fury profiként 30 győzelmet aratott, és egy meccse végződött döntetlennel, míg 34 éves riválisa 42 sikere mellett egy döntetlent és egy vereséget számlál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik