NS: Rocky visszatér; nincs foszladozó hulla; Pavón a Videotonról - hétfő

Vágólapra másolva!
2013.02.04. 01:01
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:
Davide Lanzafame fogadási csalásos ügyében a Honvéd csak akkor lép, ha az itáliai hivatalok bármelyike tényekkel áll elő, mindazonáltal a magyarországi együttesek elöljáróinak igen markáns véleményük van a szituációról. Kérdéseinket föltettük George F. Hemingway tulajdonosnak is – a kemény szavakkal spékelt összeállítást megtalálja a hétfői Nemzeti Sportban!

Nem foszladozó hulla a futballunk – mondja Egervári Sándor, a fehéroroszok elleni szerdai barátságos mérkőzésre készülő futballválogatott szövetségi kapitánya. De miért is? Pontosabban: miért nem? Részletek a hétfői Nemzeti Sportban!

Három éve a Videotonnal hozták hírbe Francisco Pavónt, a Real Madrid akkori klasszis védőjét, aki... Ha kíváncsi arra, miért nem jött Székesfehérvárra a királyi gárda saját nevelésű játékosa, továbbá mit gondol Puskás Ferencről, keresse a hétfői Nemzeti Sport, amely exkluzív interjút készített a „az új Hierróval"!

Belekből nem csupán arról számolunk be, miként készül a Győr labdarúgócsapata, hanem arról is: kik azok a furcsa idegenek, akik afféle szerencsevadászként, bejelentés nélkül, táskájukban stoplis cipővel próbálkoznak kapcsolatba lépni a Törökországban edzőtáborozó együttesekkel. Helyszíni riport a hétfői Nemzeti Sportban!

Nyolcvanhét csodálatos és gyötrelmes év... Grosics Gyula születésnapján – noha nem szokása – otthonában fogadta lapunk munkatársait, s megmutatta néhány különleges emlékét is. S az Aranycsapat Fekete Párduca csak mesélt és mesélt... A még sohasem hallott történetekkel teli riportot elolvashatja a hétfői Nemzeti Sportban!

„Néha valóban Rockynak érzem magam." A kijelentés Erdei Zsolttól származik, aki hétfőn Hamburgban folytatja a felkészülést a március végi négyes tornára. Van-e még esélye a sikerre 39 évesen? Mi lesz azzal az irtózatos összeggel, amelyet egy per során megnyert korábbi kenyáradójával, az Universummal szemben? S mitől lett a gyökereihez visszatérő, magányos farkas? Interjú a népszerű „Madárral" a hétfői Nemzeti Sportban!

Mit gondol Kovács Katalin Douchev-Janics Natasáról és Kozák Danutáról? Szétesik-e a Londonban aranyérmet szerző női kajaknégyes? Van-e valami, amitől megállhat az élet? Válaszok a hétfői Nemzeti Sportban!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik