MMA: Mayweather meccse után McGregor nagy bejelentést tett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.07. 12:10
Mint azt már mindenki tudja, Floyd Mayweather meccse Japánban, 2018 utolsó napján finoman szólva érdekesre sikeredett, és úgy ért véget, hogy alig több mint két perc után Naszukava Tensin edzője bedobta a törölközőt. A meccs azonban, úgy tűnik, a pénzkeresés mellett legalább arra jó volt, hogy megihlesse Conor McGregort…

A kicsit több mint két percig tartó meccsen az első pillanattól egyértelmű volt, esélye sincs a japán kick-boxosnak Mayweather ellen, aki egy perc alatt háromszor is padlóra küldte ellenfelét.

A találkozóval legalább 9 millió dollárt (2.5 milliárd forint) kereső Mayweather haknijára korábbi ellenfele, a világ egyik legismertebb ketrecharcosa, Conor McGregor akkor csak annyit reagált: „Az a kilencmillió dollár nem sokáig tart majd a listám tetején...”

Az ír harcos vélhetően ezzel arra utalt, hogy ha ilyen komolytalan meccsekre áll csak ki Mayweather, akkor már nem is tartja olyan fontosnak, hogy újra szorítóba lépjen ellene.

A bejelentés, amire senki nem számított. Csak viccelt McGregor, vagy komolyan gondolja? (Fotó: AFP)
A bejelentés, amire senki nem számított. Csak viccelt McGregor, vagy komolyan gondolja? (Fotó: AFP)

Itt úgy tűnt, véget is ért a történet, ám most újabb fordulatot vett a sztori.

A semmiből ugyanis jött egy Twitter-bejegyezés McGregortól:

„Tokióba akarok menni, hogy összecsapjak Naszukava Tensinnel egy MMA-meccsen. Még a nyár előtt. Kérlek, intézzétek el, amilyen gyorsan csak lehet!”

Conor McGregor on Twitter

Hogy hogy jött a hirtelen érdeklődés a meccs iránt McGregornál, az valószínűleg örök rejtély marad. Az viszont, hogy tényleg komolyan gondolja-e a fenti mondatokat, vagy csak viccelt, valószínűleg hamarosan kiderül…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik