Erdei Zsolt ajánlatot kapott Amerikából

Vágólapra másolva!
2010.07.21. 07:55
null
Erdei Zsolt egyelőre nem akasztja szögre a kesztyűit (Fotó: Czagány Balázs, archív)
Úgy tűnik, nem csupán álom az amerikai karrier. Erdei Zsolt a napokban az Egyesült Államokban járt, de nem turistaként, hanem hivatalos úton. Még három meccset bokszolna, az elsőt már 2010-ben.

Hogy a Bernard Hopkins–Erdei Zsolt mérkőzésnek (Madár korábban maga nyilatkozta, hogy megmérkőzne az amerikai klasszissal) ma mennyi a realitása, nem tudni, ám a Nemzeti Sport információi szerint a felvetés nem alaptalan, ahogyan az sem, hogy minden idők legeredményesebb magyar profi bokszolója tengerentúli promóció színeiben folytassa pályafutását.

Madár az elmúlt napokat Amerikában töltötte, és bár konkrét istállókat nem említett, annyit elismert: „Nem csupán tájat nézni jártam az Államokban."

 Az Universum Box-Promotionnel június 30-i hatállyal szakító (lejárt a szerződése, és egyik fél sem hajlott a hosszabbításra) Erdei elmondta, nem ő ajánlotta fel szolgálatait az amerikaiaknak, hanem onnan érkezett több ajánlat is.

„Egyelőre semmi konkrétum nincs az ügyben, nem is akarok kapkodni, promóciókat pedig azért nem szeretnék mondani, mert biztosan vannak »jóakaróim «, akik örömmel megtudnák, merre tartok" – jegyezte meg Erdei.

Madár ráadásul nem magányos harcosként küzd, hanem maga mellett tudhatja Christof Hawerkampot, az Universum egykori sajtófőnökét, aki most tanácsadóként segíti a magyar bunyós munkáját.

„Utazgatunk, beszélgetünk. Tényleg vannak ajánlatok, nagyon remélem, hamarosan kiderül, milyen irányt vesz Zsolt karrierje" – mondta a Nemzeti Sportnak Hawerkamp.

A Giacobbe Fragomeni elleni novemberi győzelme óta nem bokszoló Erdei harminchat évesen úgy véli, van még benne legalább három összecsapás, és ezt egy új iroda segítségével szeretné kihozni magából. Ha minden jól megy, az első lépést már 2010-ben megteheti célja felé.  

A TÉMÁRÓL OLVASHAT A NEMZETI SPORT SZERDAI SZÁMÁBAN IS!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik