Erdei: Készen állunk Amerika meghódítására

Vágólapra másolva!
2010.09.06. 10:12
null
Erdei Zsolt Amerikát is meghódítaná (Fotó: Czagány Balázs)
Ahogy arról már beszámoltunk, Erdei Zsolt tanácsadói szerződést kötött Greg Leonnal, aki többek között a nagyközépsúlyú Szuper Hatos Torna egyik résztvevőjét, Allan Greent is menedzseli. A magyar ökölvívó a Nemzeti Sport kérdésére elmondta, Leon segítségével több amerikai promóterrel is tárgyal, ugyanis nem mondott le arról az álmáról, hogy az Egyesült Államokban rangos mérkőzéseken lépjen szorítóba.

Korábban a Nemzeti Sport már beszámolt arról, hogy Erdei Zsolt Amerikában tárgyalt, miután lejárt a szerződése az Universumnál, és konkrét ajánlatot is kapott a tengerentúlról. Azóta annyi előrelépés történt az ügyben, hogy tanácsadói szerződést kötött egy amerikai menedzserrel, Greg Leonnal.

„Nagyon örülök, hogy együtt dolgozhatok Erdei Zsolttal. Bebizonyította, hogy mekkora bajnok. Igazi győztes alkat, akinek a legnagyobb célja, hogy Amerikában bokszoljon, a félnehézsúly legnagyobb nevei ellen lépjen szorítóba, és folytassa útját, amelynek végén ismét a világbajnoki cím várja őt" – nyilatkozta Leon az Erdeivel kötött szerződésről a boxingtalk.com-nak.    

A félnehézsúly és a cirkálósúly korábbi világbajnoka, a veretlen Erdei Zsolt a Nemzeti Sport kérdésére megerősítette a megállapodás tényét.

„A Leonnal kötött szerződéssel megtettük az első fontos lépést Amerika felé. Az ő segítségével négy-öt promóterrel is tárgyalunk, készen állunk Amerika meghódítására" – fogalmazott a magyar ökölvívó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik