Erdei 2-3 meccset és 2011-es visszavonulást tervez

Vágólapra másolva!
2010.09.15. 21:36
null
Remélhetőleg még az idén kiderülhet, hogy Erdei (jobbra) ki ellen és mikor bokszolhat újra az Egyesült Államokban<br />(Fotó: Action Images)
Erdei Zsolt, a kor&aacute;bbi f&eacute;lneh&eacute;z- (WBO) &eacute;s cirk&aacute;l&oacute;s&uacute;ly&uacute; (WBC) &ouml;k&ouml;lv&iacute;v&oacute;-vil&aacute;gbajnok szerd&aacute;n az RTL Klub F&oacute;kusz c&iacute;mű műsor&aacute;ban besz&eacute;lt j&ouml;vőbeni terveiről. Az Egyes&uuml;lt &Aacute;llamokb&oacute;l, konkr&eacute;tan New Yorkb&oacute;l &nbsp;nemr&eacute;g hazat&eacute;rő Mad&aacute;r elmondta, hogy m&aacute;r csak k&eacute;t-h&aacute;rom m&eacute;rkőz&eacute;sen l&aacute;thatjuk a szor&iacute;t&oacute;ban, &eacute;s j&ouml;vőre, azaz 2011-ben biztosan visszavonul.&nbsp;

A 36 éves, 31 profi összecsapás után is makulátlan mérleggel rendelkező klasszis – korábbi nyilatkozatait megismételve – kifejtette, hogy nem a címek, hanem a nagy nevek, illetve mérkőzések a céljai. Roy Jones Jr., Bernard Hopkins, Jean Pascal, Tavoris Cloud, vagy Glen Johnson ellen is szívesen kiállna.

A tréningeket már elkezdő és hét kilogrammot fogyó Erdei magaslati edzőtáborba szeretne vonulni a következő időszakban, ahova családja is elkíséri, majd remélhetőleg még az idén kiderülhet, hogy ki ellen és mikor léphet szorítóba újra az Egyesült Államokban (2001-ben és 2002-ben egy-egy felhozó mérkőzésen bokszolt az Államokban – nso.hu).

Erdei Zsolt – konkrét lépést téve az amerikai piac felé – nemrég tanácsadói szerződést kötött Greg Leonnal, aki többek között menedzserként segíti a nagyközépsúlyú hatos szupertornába is belekóstoló Allan Greent.

Forrás: www.profiboksz.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik