Csupasport: Kokó Londonban edz az év végén

Vágólapra másolva!
2019.12.23. 19:05
A korábbi olimpiai bajnok, amatőr és profi világbajnok ökölvívó, Kovács István értékelte idei eredményeit, majd a hét évvel korábbi olimpia helyszínén úszott, ahol Gyurta Dániel bajnoki címet szerzett.

– Milyen volt az esztendő a futás, a sport szempontjából?
– Kissé vegyesek az érzéseim. Többet szerettem volna mozogni, de egyfelől egy sérülés, másrészt a sok munka, utazás, egyéb teendők miatt kevesebb időm maradt, mint szerettem volna. Hozzáteszem, a feleségemmel, a fiaimmal töltött idő a legfontosabb, de összességében azt mondhatom, bár többet terveztem, nem voltam elégedetlen magammal. A tervezett hamburgi maratonit is le kellett mondanom, de az év legfontosabb versenyét, a nagyatádi Ironmant ötödször teljesítettem.– Milyen volt az esztendő a futás, a sport szempontjából?
– Kissé vegyesek az érzéseim. Többet szerettem volna mozogni, de egyfelől egy sérülés, másrészt a sok munka, utazás, egyéb teendők miatt kevesebb időm maradt, mint szerettem volna. Hozzáteszem, a feleségemmel, a fiaimmal töltött idő a legfontosabb, de összességében azt mondhatom, bár többet terveztem, nem voltam elégedetlen magammal. A tervezett hamburgi maratonit is le kellett mondanom, de az év legfontosabb versenyét, a nagyatádi Ironmant ötödször teljesítettem.

A teljes interjút elolvashatja a csupasport.hu weboldalon.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik