Boksz: Trump és Ferenc pápa után az MU is meghívta Furyt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.02.29. 12:31
null
Fury öt gyermekéből néggyel ment el vásárolni
Kis túlzással Tyson Fury minden lépését kiemelt figyelem követi Angliában, amióta a brit nehézsúlyú ökölvívó múlt héten az amerikai Deontay Wilder legyőzésével világbajnok lett a Bokszvilágtanácsnál (WBC). Nemrég egy áruházban kapták lencsevégre a gyermekeivel, a Manchester United pedig meghívta, hogy tartson előadást a klubnál az életútjáról.

Ha valakit elsőre nehezen tudunk elképzelni egy boltban, amely alacsony áraival reklámozza magát, az Tyson Fury.

A 31 éves brit ökölvívó a múlt héten győzte le a WBC nehézsúlyú világbajnokát, Deontay Wildert, a sikerért mintegy négymillió fontot (nagyjából 1.5 milliárd forintot) gyűjtött be.

Fury öt gyermekéből néggyel ment el otthona, az angliai Morecambe városában található üzletbe néhány ajándékért, a fiatalok láthatóan örültek a meglepetéseknek, nem zavarta őket, hogy nem a legdrágább játékboltok egyikéből kapták.

Fury népszerűségét az is jelzi, hogy angol beszámolók szerint szülővárosának csapata, a Manchester United meghívta a carringtoni edzőközpontba, hogy tartson előadást a játékosoknak, meséljen arról, hogyan küzdött meg a depresszióval, alkohol- és drogproblémáival, és lett világbajnok. Az MU menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer úgy véli, Fury története ösztönzőleg hathat a futballistákra, hogy a legnehezebb helyzetekben sem szabad feladni a céljaikat. Fury meghívása összefüggésben van a klub által az év elején indított Heads Up kampánnyal, amely a mentális egészségért folyó küzdelemről szól.

A Daily Mail cikke szerint Fury már az amerikai elnöktől, Donald Trumptól is kapott meghívót a Fehér Házba, Ferenc pápa pedig a Vatikánba invitálta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik