Fury öt gyermekéből néggyel ment el vásárolni

Ha valakit elsőre nehezen tudunk elképzelni egy boltban, amely alacsony áraival reklámozza magát, az Tyson Fury.

A 31 éves brit ökölvívó a múlt héten győzte le a WBC nehézsúlyú világbajnokát, Deontay Wildert, a sikerért mintegy négymillió fontot (nagyjából 1.5 milliárd forintot) gyűjtött be.

Fury öt gyermekéből néggyel ment el otthona, az angliai Morecambe városában található üzletbe néhány ajándékért, a fiatalok láthatóan örültek a meglepetéseknek, nem zavarta őket, hogy nem a legdrágább játékboltok egyikéből kapták.

Fury népszerűségét az is jelzi, hogy angol beszámolók szerint szülővárosának csapata, a  Manchester United  meghívta a carringtoni edzőközpontba, hogy tartson előadást a játékosoknak, meséljen arról, hogyan küzdött meg a depresszióval, alkohol- és drogproblémáival, és lett világbajnok. Az MU menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer úgy véli, Fury története ösztönzőleg hathat a futballistákra, hogy a legnehezebb helyzetekben sem szabad feladni a céljaikat. Fury meghívása összefüggésben van a klub által az év elején indított Heads Up kampánnyal, amely a mentális egészségért folyó küzdelemről szól.

A Daily Mail cikke szerint Fury már az amerikai elnöktől, Donald Trumptól is kapott meghívót a Fehér Házba, Ferenc pápa pedig a Vatikánba invitálta.