Boksz: pénzbírsággal sújtották a riporternőt megcsókoló ökölvívót

Vágólapra másolva!
2019.05.15. 16:08
Még márciusban számoltunk be róla, hogy felfüggesztették egy bolgár bokszoló, Kubrat Pulev sportolói engedélyét Kalifornia államban, miután egy kiütéses győzelmet követően megcsókolta a riporternőt. A kaliforniai atlétikai bizottság pénzbüntetéssel sújtotta tettéért, írja a Guardian.

A 38 éves nehézsúlyú ökölvívó március 28-án Bogdan Dinu legyőzése után csókolta meg a Vegas Sports Daily riporternőjét, Jennifer Ravalót, akivel állítása szerint a mérkőzést megelőző este együtt buliztak, és jó barátok. A riporternő az eset után elmondta, hogy nem barátok a bolgár ökölvívóval, csupán a kellemetlen csókot megelőző napon találkoztak.

A kaliforniai sportolói bizottság május 14-én hallgatta meg a sportolót, majd 2500 dolláros, átszámítva 705 ezer forintos büntetéssel sújtotta, valamint azt tanácsolta, hogy mielőtt az államban ismét ringbe lép, vegyen részt egy szexuális zaklatást érintő foglalkozáson. Ha a javaslatot elfogadja és a bírságot is kifizeti, július 22-ig visszakapja a bevont engedélyét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik