Volt pólólevétel (Fury részéről), kiabálás, biztonságiak közbelépése, nagyívű ígérgetések is, a következő nyilatkozatokkal. „Engem csak az érdekel, hogy megmutassam, valójában ki vagyok. Azt hiszem, a dolog magáért beszél, mindig, mindenkit kiütök. Rendkívüli embere vagyok Amerikának, a Föld legveszélyesebbje. Sokat dolgoztam ezért. Szenvedtem és dolgoztam. Éppen ezért nem fogom egy másik ország polgárának engedni, hogy csak úgy idejöjjön és lerombolja azt, amit felépítettem” – mondta Wilder.

„Nekem nem kell ahhoz megvernem Wildert, hogy bizonyítsam, én vagyok a legjobb. Még mindig enyém a ’lineal’ bajnoki cím. Ha Deontay győz, akkor oké, ő a legjobb, de erre nem kerül sor úgysem. Én vagyok a legjobb nehézsúlyú ökölvívó a világon, ezt senki nem fogja tudni elvenni tőlem. Még soha, egy meccsen sem múltak felül engem.” – olvasható Fury véleménye a profiboksz.hu-n.

Complex Sports on Twitter

This is intense #WilderFury (via @ShowtimeBoxing) https://t.co/EPuDLKpXtC

The Sportsman on Twitter

The one guy who has too much to drink at a wedding, takes his top off and starts offering out everyone... @Betfred #WilderFury https://t.co/e9jTnIJB5m