Boksz: megcsókolta a riporternőt, felfüggesztették az engedélyét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.29. 18:46
A Kalifornia Állami Sportbizottság felfüggesztette Kubrat Pulev sportolói engedélyét, mivel a bolgár bokszoló Bogdan Dinu kiütése után a kamerák előtt, interjú közben egyszerűen megcsókolta a Vegas Sports Daily riporternőjét, Jennifer Ravalót – számolt be róla a BBC.

Az eset – amelyet Ravalo „kellemetlennek és furcsának” jellemzett – miatt sokan kérdőre vonták Pulevet, aki azonban nem volt hajlandó bocsánatot kérni, szerinte ugyanis nem történt semmi különös.

„A rajongóimnak: gondolom, láttátok a videót, amin megcsókoltam egy riporternőt a szombati meccsem után. A riporter, Jenny, jó barátom, és még aznap este együtt buliztunk. Ahogy a felvételen is látható, mindketten csak nevettünk az eseten, semmi extra nem történt, felesleges felfújni ezt az egészet” – írta Kubrat Pulev, miután sokan rátámadtak a közösségi oldalakon.

Így csókolta meg Kubrat Pulev Jennifer Ravalót

A riporternő csütörtökön sajtótájékoztatót tartott, amelyen elmondta, hiába állítja a bolgár nehézsúlyú bokszoló, hogy jó barátok, mindössze a kellemetlen csókot megelőző napon találkoztak először.

A Kalifornia Állami Sportbizottság (CSAC) ezt is figyelembe véve úgy döntött, hogy felfüggeszti Pulevet, aki csak akkor bokszolhat újra Kaliforniában, ha megjelenik a bizottság előtt, és bizonyítja, a jövőben tiszteletet tanúsít másokkal szemben.

Pulevet minden bizonnyal a bizottság következő, május 14-i ülésén hallgatják meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik