Boksz: McGregor bevetheti Supermant Mayweather ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.25. 09:05
Ha úgy adódik, Conor McGregor bevetheti a Superman-ütést Floyd Mayweather ellen, mert erre az ökölvívó-szabályok lehetőséget adnak – írja a sport1tv.hu.

Mint ismert, Floyd Mayweather Jr. ökölvívó-világbajnok június közepén jelentette be, hogy augusztus 26-án Las Vegasban mérkőzik meg Conor McGregor UFC-bajnok ketrecharcossal, és ökölvívásban mérik össze a tudásukat.Mint ismert, Floyd Mayweather Jr. ökölvívó-világbajnok június közepén jelentette be, hogy augusztus 26-án Las Vegasban mérkőzik meg Conor McGregor UFC-bajnok ketrecharcossal, és ökölvívásban mérik össze a tudásukat.

Mayweathert a ringben túl sok mindennel nem lehet meglepni. A profi bokszolók között 49 meccsből 49-et nyert meg, hivatalosan egyszer kellett rá számolni (2001-ben Carlos Hernández ellen), egy számolást meg megúszott (2006-ban Zab Judah ellen letette a kesztyűjét, de a bíró szerint elcsúszott, nem ütés miatt érintette meg a padlót), az olyan bombázóknak, mint Canelo Álvarez, Manny Pacquiao vagy Miguel Cotto nem is sikerült áttörni a védvonalát – emlékeztet rá a Sport TV.

Az augusztusi meccsükön McGregor megpróbálhatja meglepni egy újdonsággal. A Mayweather-McGregor szupermeccset tető alá hozó Showtime főnöke, Daniel Espinoza ugyanis bejelentette: az ír UFC-s használhatja a Superman-ütést, mert az nem ütközik az ökölvívás szabályaiba.

Hogy mi az a Superman-ütés? Röviden úgy lehetne leírni, hogy repülésből (ugrásból) indított ütés, az alábbi videó jól szemlélteti, miről is van szó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik