Boksz: Mayweather keményen visszaszólt az MMA-s szépségnek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.07. 15:20
null
Ronda Rosey, önnek egy új üzenete érkezett (Fotó: Action Images)
Bár sokan már a ringben is szívesen látnák őket együtt, továbbra is csak szóban zajlik a boksz Floyd Mayweather és Ronda Rousey között.

Az UFC (Ultimate Fighting Championship) legismertebb, eddig veretlen női bajnoka nem különösebben kedveli Floyd Mayweathert, ennek már több alkalommal is hangot adott. Legfőbb problémája a bokszoló erőszakos viselkedése barátnőivel szemben, amiért korábban a bíróság előtt is felelt.

Júliusban az elképesztő népszerűségnek örvendő MMA-s szépség elnyerte az Év harcosa díjat, többek között Floyd Mayweathert megelőzve. A díj átvételét követően azt mondta: „Szeretném látni Mayweather arcát most, hogy legyőzte egy nő.”

Az amerikai bokszoló most válaszolt Ronda Rouseynak.

Szeretném látni, hogy bármelyik MMA-harcos vagy ökölvívó 300 millió dollárt keres 36 perc alatt. Ha megcsinálta (Ronda Rousey – a szerk.), akkor hívjon fel telefonon – mondta az amerikai, majd hozzátette – régebben még fogalmam sem volt, ki az a Ronda Rousey, ez biztosan idegesítette őt. Mindenesetre szeretnék gratulálni neki és az egész UFC-nek az elismeréshez, fantasztikus munkát végeztek. Én meg már úgyis elnyertem hatszor vagy hétszer ezt a díjat...”

Ronda Rousey egy héttel ezelőtt mindössze 34 másodperc alatt ütötte ki legutóbbi kihívóját, a brazil Bethe Correiát, Floyd Mayweather pedig szeptember 12-én vívja 49., egyben utolsó bokszmérkőzését

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik