Ronda Rosey, önnek egy új üzenete érkezett  (Fotó: Action Images)

 

Az UFC (Ultimate Fighting Championship) legismertebb, eddig veretlen női bajnoka nem különösebben kedveli Floyd Mayweathert, ennek már több alkalommal is hangot adott. Legfőbb problémája a bokszoló erőszakos viselkedése barátnőivel szemben, amiért korábban a bíróság előtt is felelt. 

Júliusban az elképesztő népszerűségnek örvendő MMA-s szépség elnyerte az Év harcosa díjat, többek között Floyd Mayweathert megelőzve. A díj átvételét követően azt mondta: „Szeretném látni Mayweather arcát most, hogy legyőzte egy nő.”

Az amerikai bokszoló most válaszolt Ronda Rouseynak.

Szeretném látni, hogy bármelyik MMA-harcos vagy ökölvívó 300 millió dollárt keres 36 perc alatt. Ha megcsinálta (Ronda Rousey – a szerk.), akkor hívjon fel telefonon – mondta az amerikai, majd hozzátette – régebben még fogalmam sem volt, ki az a Ronda Rousey, ez biztosan idegesítette őt. Mindenesetre szeretnék gratulálni neki és az egész UFC-nek az elismeréshez, fantasztikus munkát végeztek. Én meg már úgyis elnyertem hatszor vagy hétszer ezt a díjat...”

Ronda Rousey egy héttel ezelőtt mindössze 34 másodperc alatt ütötte ki legutóbbi kihívóját, a brazil Bethe Correiát, Floyd Mayweather pedig szeptember 12-én vívja 49., egyben utolsó bokszmérkőzését