Joshua világbajnoki övei megvédése után sem tétlenkedik (Fotó: AFP)

 

A hetedik menetben technikai KO-val védte meg nehézsúlyú világbajnoki címet szombat éjszaka a londoni Wembley Stadionban Anthony Joshua az orosz Alekszandr Povetkin ellen.

A brit bokszoló nem sokat tétlenkedett a sikerét követően, már a meccs másnapján, kevesebb mint 12 órával a csata után elkezdte a regenerációt: úszkálásáról menedzsere, Freddie Cunningham fel is töltött egy videót a közösségi hálóra.

A netes aktivitás részeként AJ a Twitter-oldalán szavazásra hívta fel rajongóit. A szurkolók arról dönthetnek, hogy 28 éves kedvencük legközelebb Tyson Fury, Deontay Wilder vagy Dillian Whyte ellen lépjen-e szorítóba; jelen állás szerint Wildert látnák legszívesebben a kihívó szerepében.

Persze még nem csengett le teljesen a Povetkinnel vívott ütközet sem: a The Sun című lap közzétette neves sportfotós, Richard Pelham képeit, aki a mérkőzés felvezetésének és lezárásának sok-sok érzelemmel átitatott pillanatait is megörökítette a ringben és annak közelében.

Anthony Joshua on Twitter

Cast your votes! #AJBXNG

Thank you so much for your energy Wembley #AJBXNG

1.4m Likes, 23.8k Comments - Anthony Joshua (@anthony_joshua) on Instagram: "Thank you so much for your energy Wembley #AJBXNG"