Boksz: egy mondattal „kiütötte” Mayweathert az MMA-szépség

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.20. 11:49
null
Rousey egy mondattal a földre küldte Mayweathert (Fotó: Sports Illustrated)
A legutóbbi meccsén Manny Pacquiaót legyőző Floyd Mayweather még nem talált magának új ellenfelet, így aktuális volt a kérdés, amelyet Ronda Rouseynak, a UFC (Ultimate Fighting Championship) legismertebb női bajnokának szegeztek. Ilyen válaszra azonban nem számítottak...

Elméletileg szeptember 12-én láthatjuk utoljára bokszolni napjaink egyik legjobb ökölvívóját, Floyd Mayweathert, az azonban még kérdéses, ki ellen lép szorítóba az amerikai.

Természetesen a női MMA-harcosok között egyeduralkodó Ronda Rousey sem maradhatott ki a „buliból”, megkérdezték, kiállna-e Mayweather ellen.

„Sosem mondtam, hogy nem tudnám legyőzni, ennek ellenére kétlem, hogy valaha kiállnánk egymás ellen. Maximum akkor verekszünk majd, ha elkezdünk randizni…” – mondta Rousey.

Akár egy egyszerű poénnak is vehetnénk a fenti mondat, ismerve Floyd Mayweather korábbi ügyeit, ennek azonban jóval több a jelentése. A CNN információi szerint összesen hétszer hívtak rendőrt a veretlen bokszolóra, miután éppen aktuális barátnőire kezet emelt.

Amikor Rouseyról kérdezték Mayweathert, csupán ennyit mondott: „Fogalmam sincs, kiről van szó, nem ismerem.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik