Vác: a korábbi fradista fia az U17-es Bundesligába szerződhet

Vágólapra másolva!
2010.06.28. 18:15
A korábbi ferencvárosi futballista, Szenes Sándor fia, Szenes Bence ajánlatot kapott a Rot-Weiss Essen U17-es csapatától; a korosztályos együttes a Bundesliga I-ben szerepel.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Vác csatártehetsége, Szenes Bence több német csapatnál is járt próbajátékon, és a Rot-Weiss Essen élvonalbeli U17-es együttese konkrét szerződést is ajánlott Szenes Sándor fiának. (Az esseni felnőtt gárda a negyedosztályban szerepel.) Szenes Bence több német csapatnál is járt próbajátékon, és a Rot-Weiss Essen élvonalbeli U17-es együttese konkrét szerződést is ajánlott Szenes Sándor fiának. (Az esseni felnőtt gárda a negyedosztályban szerepel.)  

„Bence megfelelt a Rot-Weiss Essen tesztjén, konkrét ajánlatot is kapott az U17-es csapattól, és most már csak rajtunk múlik, hogy aláírjuk-e a szerződést. Ez remek lehetőség lenne számára, hiszen a legjobb korosztályos együttesek ellen léphetne pályára, így jó teljesítménnyel hamar felhívhatná magára a figyelmet. Ugyanakkor nem az Essen az egyetlen érdeklődő" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére a futballista menedzsere, Paunoch Péter.

A játékosügynök hozzátette, egy héten belül eldől az 1994-es születésű labdarúgó jövője, akit korábban a Schalke is tesztelt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik