NBA: egy újonc lett a zsákolóbajnok, Shaqet is átugrotta – videó

Az NBA-ben szereplő Oklahoma City Thunder újonc tehetsége, Hamidou Diallo lett a 2019-es év zsákolóbajnoka.

NBA: ilyen gólpasszt sosem adott a ligában Nash – videó

Steve Nash az alapszakaszban 10 335 gólpasszt osztott ki az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) – ezzel harmadik az örökrangsorban –, olyat viszont sosem adott, mint az idei All-Star-gála zsákolóversenyében.

NBA: Curry tarolt a triplázóknál, a tini mindenkit szétzsákolt

A Golden State Warriors sztárja, Stephen Curry nyerte az NBA 2015-ös tripladobó versenyét, míg a zsákolóknál a Minnesota Timberwolves 19 éves tehetsége, Zach LaVine bizonyult a legjobbnak.

Videó: Ross a zsákoló bajnok az All star-gálán - összefoglaló

A magyar idő szerint, hétfőn hajnali kettőkor megrendezésre került az NBA All star-gála, és mellette az ilyenkor szokásos külön „bemutatókat” is levezényelték. Többek között ebbe a kategóriába sorolható, a játékosok zsákolóversenye is, ahol végül Terrence Ross diadalmaskodott, egy gyerek átugrása utáni zsákolást bemutatva.

Ross a zsákolókirály, Irving a triplabajnok

Mára virradóra rendezték az NBA All-Star hétvégéjének egyéni ügyességi számait, amelyeket a korábbi hagyományoktól eltérően most Kelet és Nyugat képviseletében, összesített pontverseny részeként bonyolítottak le. A mindenki által nagyon várt zsákolóverseny igazi sztárok nélkül zajlott le, de igen színvonalas vetélkedést láthatott a nagyérdemű, s végül Terrence Ross visszahozta Torontóba a zsákolóbajnoki-címet, míg a tripladobó-viadalt Kyrie Irving nyerte meg egy érdekes párharc után. A Shooting Stars hőse Dominique Wilkins lett, aki két félpályás dobást is értékesített a Team Bosh-nak, míg az egyéni ügyességi versenyt az újonc Damian Lillard nyerte meg. Nézzük a részleteket!

Videó: zsákolás a javából - az All Star-gála ügyességi versenyei

Terrence Ross győzött az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) All Star-hétvégéjének zsákolóversenyén. Egyik gyakorlata során a Toronto Raptors játékosa egy kisfiút átugorva, a labdát saját lábai között átvezetve húzta a gyűrűbe. A hárompontos-dobóversenyt Kyrie Irving, a Cleveland Caveliers kosarasa nyerte, míg az ügyességi-gyorsasági összevetésben Damian Lillard (Portland Trail Blazers) lett a legjobb.

Megmutatjuk az NBA zsákolóversenyének összes csodáját!

Egyik szebb, mint a másik. Két palánkba zsákolás, egy ugrással három labda zsákolása, lógás könyökhajlaton, zsákolás egy autó fölött. Ezeket látni kell! Mindet megmutatjuk.

Trükkök a zsákolóbajnokságra

Zsákolni nem is olyan nehéz dolog, ha ez ember JaValee McGee-t nézi. Megvalósítani azonban... Szuper trükkök egyetlen videóban a washingtoni centertől az NBA zsákolóversenyére.

A Superman-jelmezes Dwight Howard nyerte az idei zsákolóversenyt

A Superman-jelmezbe öltözött Dwight Howard, az Orlando Magic centere nemcsak „repülő” képességeit, de kreativitását is megcsillogtatta, és fölényesen nyerte szombaton az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 2008-as zsákolóbajnokságát az All Star-gálának otthont adó New Orleansban. Saját bevallása szerint a magas emberekért nyerte meg a versenyt, akik a közhiedelem szerint nem tudnak látványosan zsákolni. Howard most erre alaposan rácáfolt.