Eb 2020, E-csoport: ikszelt egymással Szlovákia és Wales

A labdarúgó Európa-bajnoki selejtezősorozat E-csoportjának 7. fordulójában Szlovákia hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott Walesszel.

Egy gól itt, egy gól ott: ikszelt egymással Szlovákia és Wales

A labdarúgó Európa-bajnoki selejtezősorozat E-csoportjának 7. fordulójában Szlovákia hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott Walesszel. A csoport másik mérkőzésén Magyarország 3–0-ra kikapott Horvátországtól.

Eb 2020: a pesti meccset folytatnák a szlovákok Wales ellen

A 2020-as Európa-bajnokság selejtezősorozatában a magyar válogatottal egy csoportban szereplő Szlovákia Walest fogadja csütörtökön – miközben ugyanakkor a mieink Horvátországba látogatnak. A walesiek ellen készülő szlovák keret tagjai vasárnap találkoztak Somorján, s megkezdték a munkát Pavel Halap szövetségi kapitány irányításával, aki elárulta, mire számít csapatától a csütörtöki mérkőzésen.

Eb 2020: Nagy Ádám csapattársa visszatér, a részeg sofőr is a walesi keretben

Kihirdette a Szlovákia és Horvátország elleni Eb-selejtezőre készülő walesi válogatott keretet Ryan Giggs szövetségi kapitány, aki a 26 játékos közé beválogatta Ashley Williamset és Tom Lawrence-et is.

Eb 2020: sikeres a szlovák fellebbezés, nem lesz zárt kapu Wales ellen

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elfogadta a szlovákok fellebbezését a szeptember 9-én a Groupama Arénában Magyarország ellen 2–1-re megnyert Eb-selejtezőn a vendégszurkolók által tanúsított rasszista, kirekesztő viselkedés miatt kiosztott büntetés ellen, aminek eredményeképpen eltörölte az eredetileg kiosztott zárt kapus büntetést, a pénzbírságot csökkentette, s az elkövetett vétséget is módosította.

Eb 2020: Rakitic nélkül a horvátok, magyarokat másoló szlovákok

Az előttünk álló napokban célegyenesbe fordul a 2020-es Eb selejtezősorozata, s ugyan a magyar válogatott csütörtökön felkészülési mérkőzést játszik Montenegró ellen, az E-csoportban ettől függetlenül pénteken két mérkőzést rendeznek. Körbenéztünk az ellenfelek háza táján: kiderült, hogy a horvátok nem számíthatnak Ivan Rakiticre, a szlovákok a mieink horvátok elleni meccsét másolnák, Azerbajdzsánnak szinte kár is elutazni Walesbe, míg a szigetországiak győzelmi kényszerben lépnek pályára.

Eb 2020: Ramsey kikerült, az MU játékosa a walesi keretben

Egyik legnagyobb sztárja, Aaron Ramsey nélkül készül a magyarokkal azonos Európa-bajnoki selejtezőcsoportban szereplő walesi válogatott a sorozat következő mérkőzésére, amelyet jövő pénteken hazai pályán vív Azerbajdzsán ellen.

Eb 2020: „Ezt tízből kilencszer Bale belövi” – így látták a meccset a britek

Mint ismert, a magyar labdarúgó-válogatott Pátkai Máté góljával 1–0-ra legyőzte Walest Európa-bajnoki selejtezőn. A szigetországi sportsajtó a vereség egyik legfőbb okaként Gareth Bale kihagyott ziccerét említi meg.

Eb 2020: a walesi csapatképre megint „rossz ránézni” – fotó

A walesi labdarúgó-válogatott tagjai a mieink elleni Európa-bajnoki selejtező előtt ismét megadták a módját a csapatkép elkészítésének: a mérkőzést megelőző szokásos fotózáson ezúttal négyen álltak és heten guggoltak a játékosok közül. A walesiek nem először folyamodtak ehhez hasonló furcsa felálláshoz, előfordult korábban, hogy szerencsét is hozott nekik, de a keddi találkozó – amely a magyar csapat 1–0-s sikerét hozta – nem tartozik ezek közé.

Válogatott: a Wales elleni nagyszerű győzelem képekben

Mint beszámoltunk róla, a magyar labdarúgó-válogatott kedd este 1–0-ra legyőzte Walest, és ezzel továbbra is az első helyen áll a 2020-as Európa-bajnokság selejtezőjének E-csoportjában. Elevenítsük fel a remek győzelem emlékét a Nemzeti Sport fotósainak képgalériája segítségével!

Eb 2020: Pátkai bevágta; a győztes gól Wales ellen – videó

Egészen a 81. percig kellett várni a gólra a Wales elleni Európa-bajnoki selejtezőn, akkor Pátkai Máté vágta a labdát a kapuba, megszerezve a vezetést a magyar válogatottnak. Mint hamarosan kiderült, a gól végül győzelmet ért.

Bale kihagyta, Pátkai bevágta: mienk a három pont

Pátkai Máté találatával legyőzte Walest a magyar válogatott a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjében. sorozatát.

Magyar–walesi: két változtatás, Pátkai és Holender bekerült – kezdők

A magyar válogatott Wales ellen folytatja a 2020-as Európa-bajnokság selejtezősorozatát. Íme, a kezdőcsapatok!

Magyar–walesi: olvasóink egy helyen változtatnának a kezdőn

A magyar válogatott kedden 20.45-től Budapesten Wales ellen folytatja a 2020-as Európa-bajnokság selejtezősorozatát. Az összecsapás előtt arra kértük olvasóinkat, állítsák össze a mieink kezdőjét. Íme, a végeredmény!

Válogatott: minden, amit a magyar–walesi meccsről tudni kell

A magyar labdarúgó-válogatott kedden 20.45-től Európa-bajnoki selejtezőt játszik a budapesti Groupama Arénában Walesszel, és ha nyer, biztosan hárompontos előnnyel várja a selejtezősorozat őszi folytatását az E-csoportban. A mérkőzést a szlovén Matej Jug vezeti, asszisztense Matej Zunic és Manuel Vidali, a negyedik játékvezető Nejc Kajtazovic lesz. A Nemzeti Sport infografikájából mindent megtudhat az esti összecsapásról (a nagyobb méret megjelenítéséhez kattintson a képre).

Válogatott: Kádár talán, Rossi biztosan nem lesz ott a kispadon Wales ellen

A 2020-as Európa-bajnokság selejtezősorozatában a magyar válogatott kedden Walest fogadja a Groupama Arénában. Hétfő délután Marco Rossi, a válogatott szövetségi kapitánya sajtótájékoztatót tartott a telki edzőközpontban, ahol Németh Krisztián is helyet foglalt mellette. A kapitány elárulta, korábbi felfüggesztett eltiltása miatt nem lesz ott a kispadon a mérkőzésen, míg Németh Krisztián elismerte, Bakiban kapott sárga lapja jogos volt.

Válogatott: állítsa össze a válogatott Wales elleni kezdőcsapatát!

A magyar válogatott kedden 20.45-től Budapesten Wales ellen folytatja a 2020-as Európa-bajnokság selejtezősorozatát. Milyen kezdőcsapatot küldene pályára Marco Rossi szövetségi kapitány helyében? Állítsa össze a tizenegyet!

Videó: Bale különmunkát végzett a Groupamában

A walesi labdarúgó-válogatott hétfőn már a Groupama Arénában edzett, miután Ryan Giggs szövetségi kapitány megtartotta sajtótájékoztatóját. Gareth Bale-ék, akik kedden a magyar csapattal csapnak össze, jó hangulatban gyakoroltak, a Real Madrid sztárja a tréning első negyedórájában különmunkát végzett.

Eb 2020, E-csoport: Horvátország egy góllal legyőzte Walest

A labdarúgó Európa-bajnoki selejtezősorozat E-csoportjának harmadik fordulójában Horvátország hazai pályán 2–1-re legyőzte Walest.

Wales későn ébredt, Horvátország egy góllal nyert

A labdarúgó Európa-bajnoki selejtezősorozat E-csoportjának harmadik fordulójában Horvátország hazai pályán 2–1-re legyőzte Walest.