F1: Németország bejelentkezett, Hollandia ingyen rendezne nagydíjat

Az már biztos, hogy a Formula–1 irányítói úgy tervezik, még a nyáron kezdetét veszi a 2020-as idény. A koronavírus-járvány miatt továbbra is rengeteg a kérdőjel az új versenynaptárral kapcsolatban: Olaszország és Belgium tagadja, hogy nem rendez versenyt, Németország bejelentkezett, a Holland Nagydíj szervezői ingyen, míg az oroszok közönség előtt bonyolítanák le az eseményt.

F1: hivatalos a jövő évi versenynaptár, augusztus 2-án lesz a Magyar Nagydíj

Az FIA motorsport-világtanácsa Párizsban jóváhagyta az októberben már kihirdetett, minden eddiginél hosszabb, 22 futamos jövő évi versenynaptárt, amelyben a Magyar Nagydíj augusztus 2-án kapott helyet.

F1: véglegesítették a 2020-as versenynaptárat

A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) véglegesítette a Formula–1 2020-as idényének versenynaptárát – a rekordmennyiségű futam előtt az eddiginél rövidebb felkészülési időt kapott a mezőny.

Rali: Japán, Kenya és Új-Zéland is vb-futamnak ad otthont

Három új helyszín, Japán, Kenya és Új-Zéland csatlakozik a rali-világbajnokság (WRC) versenynaptárához a jövő évi szezonban – jelentették be pénteken.

F1: 22 futamot rendeznek jövőre – íme, a 2020-as versenynaptár

Csütörtök reggel, a belgiumi versenyhétvége kezdete előtt adták ki a jövő évi versenynaptárt, amely 22 futamot tartalmaz. Eszerint a 2020-as lesz a Formula–1 történelmének leghosszabb idénye.  

NB I: 84 év után lesz ismét januárban forduló – kulcsdátumok!

A Magyar Labdarúgó-szövetség honlapján már elérhető a 2019–2020-as versenynaptár, amelyben több érdekességet is találtunk. Ezeket, illetve a kulcsdátumokat gyűjtöttük csokorba.

MOTOGP, MOTO2, MOTO3: 2019-ES VERSENYNAPTÁR, EREDMÉNYEK

A gyorsaságimotoros-világbajnokság 2019-es kiírása az előző évihez hasonlóan 19 futamból állt. Az első versenyt március 10-én rendezik Katarban villanyfény mellett, míg a szezonzáróra november 17-én került sor Valenciában. Az alábbi táblázatban áttekinthetik a sorozat eredményeit!

F1: hivatalos, 2019-ben augusztus 4-én lesz a Magyar Nagydíj

A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) motorsport-világtanácsa jóváhagyta a Formula–1-es autós gyorsasági világbajnokság jövő évi versenynaptárát, amely 21 futamból áll, s a Magyar Nagydíj augusztus 4-i dátummal szerepel benne.

F1: rábólintott az FIA a 2019-es versenynaptárra

Másfél hónappal a tervezet kiadása után biztossá vált a 2019-es Formula–1-es versenynaptár. A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) nem módosított utólag a korábban bemutatott tervezeten.

MotoGP: kiadták a 2019-es ideiglenes versenynaptárat

Kedden nyilvánosságra került a 2019-es MotoGP szezon versenynaptára, amely 19 futamot tartalmaz, ugyanakkor az ideihez képest új helyszínt nem. Az idény azonban így is nagy érdeklődésre ad okot, elég csak Jorge Lorenzónak a Hondához átigazolására gondolni.

F1: a 2019-es versenynaptár, decemberben lesz a szezonzáró

Bár az első szabadedzést elmosta az eső Olaszországban, a pályán kívül így is zajlanak az események, a két tréning között ugyanis nyilvánosságra hozták a 2019-es versenynaptár tervezetét, miközben kiderült, a Japán Nagydíj 2021-ig biztosan vendégül látja a Formula–1 mezőnyét.

F1: december elejéig tartana a következő évi szezon?

A Formula–1-es Magyar Nagydíj első szabadedzése során érdekes nyilatkozatot tett Christian Horner, a Red Bull istálló vezetője a jövő évi versenynaptárról.

MOTOGP, MOTO2, MOTO3: 2018-AS VERSENYNAPTÁR, EREDMÉNYEK

A gyorsaságimotoros-világbajnokság 2018-as kiírása az előző évinél eggyel több, vagyis 19 futamból állt. Az első versenyt március 18-án rendezték Katarban villanyfény mellett, míg a szezonzáróra november 18-án került sor Valenciában. Az alábbi táblázatban áttekinthetik a sorozat eredményeit!

F1: jövőre is júliusban lesz a Magyar Nagydíj

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) megerősítette a 2018-as Formula–1-es naptárat, amely alapján július 29-én rendezik a Magyar Nagydíjat, míg a világbajnokság március 25-én rajtol Ausztráliában. Jövő nyáron, június 15. és július 14. között rendezik Oroszországban a labdarúgó-világbajnokságot, és az FIA illetékesei ezzel nem nagyon törődtek: három futamot is a vb árnyékában rendeznek, ráadásul három egymást követő hétvégén.

DTM: a mezőny jövőre ismét Magyarországra látogat

Az autosport.com szerint már megvan a német túraautó-bajnokság (DTM) 2018-as versenynaptára. Jövőre az ideinél eggyel több versenyhétvégét rendeznek, de számunkra az még fontosabb lehet, hogy 2018-ban is megmérettetheti magát a mezőny a Hungaroringen.  

F1: ekkora érdeklődés nem volt mostanság a futamrendezés iránt

Sean Bratches, a Formula–1 kereskedelmi ügyekért felelős vezetője szerint több mint negyven ország, illetve település kereste meg azzal, hogy a jövőben szeretne futamot rendezni.

F1: „Ha huszonöt verseny lesz egy évben, kiszállok!”

Nyílt terve a Liberty Mediának, hogy a jövőben egyre több F1-es versenyt rendezzenek egy évben, ennek azonban nem örülne Fernando Alonso, aki ebben az esetben fontolóra venné a sorozat elhagyását.

F1: a 2018-as versenyek száma már megvan, de...

Kezd összeállni a 2018-as Formula–1-es versenynaptár, de Chase Careynek és a Liberty Mediának még sok lehetséges helyszínnel kell tárgyalnia, mielőtt kiválasztanák a „nyerteseket”.

MOTOGP, MOTO2, MOTO3: 2017-ES VERSENYNAPTÁR, EREDMÉNYEK

A gyorsaságimotoros-világbajnokság 2017-es kiírása az előző évekhez hasonlóan 18 futamból áll. Az első versenyt március 26-án rendezték Katarban villanyfények mellett, míg a szezonzáróra november 12-én kerül sor Valenciában. Az alábbi táblázatban nyomon követhetik az idény során a sorozat eredményeit.

F1: egy héttel később lesz a 2017-es Magyar Nagydíj

Az eddigi előzetes versenynaptárakkal szemben nem július 23-án, hanem július 30-án lesz a 2017-es F1-es Magyar Nagydíj. Ezt Gyulay Zsolt, a Hungaroring elnök-vezérigazgatója árulta el a Nemzeti Sportnak.