Szavazás: melyik vb-csoportmeccset várja leginkább?

Pénteken Moszkvában megtartották a 2018-as labdarúgó-világbajnokság csoportjainak sorsolását. Kialakult, ki kivel játszik a nyolcaddöntőbe jutásért – önnek melyik párharc a legérdekesebb? Szavazzon, s ha nem találja az álompárosítást a lehetséges válaszok között, írja meg véleményét hozzászólásban!

Vb 2018: nincs klasszikus halálcsoport – a csoportok erősorrendje

A világbajnokságon szereplő csapatok után a nyolc csoportot is erősorrendbe állítottuk. Klasszikus halálcsoport nincs, az élen az argentin, izlandi, horvát, nigériai kvartett áll.

Vb 2018: Cafu nem bírta vigyor nélkül, Maradona meg… – galéria

Mint megírtuk, pénteken kisorsolták a 2018-as világbajnokság csoportbeosztását – a portugálok a spanyolokkal, a belgák az angolokkal játszanak majd, Izland Argentína ellen vívja első vb-mérkőzését. Tekintsék meg az eseményről készült legjobb fotókat!

Vb 2018: a portugálok a spanyolokkal, Anglia Belgiummal egy csoportban

Nem kapott európai ellenfelet a 2018-as világbajnokság házigazdája, a pénteki sorsolás után Oroszország a szaúdi, az egyiptomi és az uruguayi válogatott ellen készülhet. A portugálok a spanyolokkal, a belgák az angolokkal játszanak majd, Izland Argentína ellen vívja első vb-mérkőzését. Íme a teljes vb-sorsolás!

Az angolok a belgák, a portugálok a spanyolok mellé kerültek

Nem kapott európai ellenfelet a 2018-as világbajnokság házigazdája, a pénteki sorsolás után Oroszország a szaúdi, az egyiptomi és az uruguayi válogatott ellen készülhet. A portugálok a spanyolokkal, a belgák az angolokkal játszanak majd, Izland Argentína ellen vívja első vb-mérkőzését. Íme a teljes vb-sorsolás!

Vb-erősorrend: rendeztük a 32 csapat erőviszonyait!

Moszkvában közép-európai idő szerint 16 órától felszökik a vb-láz: ekkor tartják ugyanis a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokság sorsolását. A 32 csapat szokás szerint 8 négyes csoportba kerül, és azonos kontinentális zónából kizárólag európai válogatottak kerülhetnek egymás mellé, belőlük is legfeljebb kvartettenként kettő. A Bajnokok Ligájához hasonlóan a világbajnokság előtt is rendszeresen közzétesszük erősorrendünket, melyet a szerkesztőségen belüli szavazás dönt el. Elsőre nem kockáztatunk sokat – a lista eleje alighanem papírforma.

Vb 2018: egy kattintással kiderül, ki fog nyerni Oroszországban!

Pénteken 16 órakor Oroszországban kisorsolják a 2018-as labdarúgó-világbajnokság csoportjait, az angol The Guardian pedig felvezetésként elkészített egy programot, amellyel mi is elkészíthetjük a próbasorsolást! Sőt, a csapatok erőviszonyait és korábbi eredményeit is figyelembe véve végig is szimulálja a teljes vb-t, így azt is megtudhatjuk, ki fog nyerni – egyetlen kattintással!

Vb 2018: Lineker és egy orosz hölgy lesz a sorsolás házigazdája

Gary Lineker és Marija Komandnaja lesz a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokság december 1-jei sorsolásának két házigazdája.

Vb 2018: teljes a mezőny, íme, a kalapok a sorsolás előtt!

Peru kijutásával teljessé vált a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokság mezőnye. A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) közzétette a 32 csapatot magába foglaló négy kalapot. A sorsolás december 1-jén, Moszkvában lesz.

Vb 2018: Klosénak is jut szerep a decemberi sorsoláson

Miroslav Klose prezentálja a labdarúgó-világbajnokság trófeáját a jövő évi, oroszországi torna csoportsorsolásán december 1-jén.

Vb 2018: megvan a kiemelés az európai pótselejtezőre

Mint megírtuk, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) az október 16-i világranglista alapján készíti el a 2018-as oroszországi világbajnokság európai pótselejtezőjének a kiemeléseit, valamint a torna kalapbeosztását. A legfrissebb ranglistával eldőlt, hogy Svájc, Olaszország, Horvátország és Dánia lesz kiemelt a pótselejtezőn, míg a már kijutott válogatottak közül Spanyolország és Anglia is csak a második kalapban kap helyet a sorsolásnál.

Vb-sorsolás: „Bántó a kérdés, a magyarok a legerősebbek!”

Ismert személyiségek és hétköznapi emberek véleményét is megkérdeztük a 2018-as labdarúgó-világbajnokság sorsolásáról. A meglepő válaszok sem maradtak el…

Vb 2018: Feröeren kezdenek a mieink, aztán jön Svájc – a teljes program

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) nyilvánosságra hozta a magyar válogatott pontos menetrendjét a 2018-as világbajnokság selejtezősorozatában. A mieink 2016. szeptember 6-án Feröeren lépnek pályára először, majd október 7-én Svájcot fogadják. A portugálokkal 2017 márciusában és szeptemberében találkozunk – előbb idegenben, majd hazai pályán.

Vb 2018: a letteknek rögtön beugrott, mi a jó a magyarokban

Portugália, Svájc, Feröer, Lettország és Andorra lesz a magyar labdarúgó-válogatott ellenfele a 2018-as oroszországi világbajnokság selejtezőjében. Rövid internetes sajtószemle.

Vb 2018: Jónak mondható a sorsolásunk – Bernd Storck

Bernd Storck, a magyar válogatott megbízott szövetségi kapitánya a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) honlapjának kérdésére értékelte a 2018-as világbajnokság szombati sorsolását, amelyen nemzeti csapatunk Portugáliával, Svájccal, Feröerrel, Lettországgal és Andorrával került egy csoportba.

Vb-sorsolás: „Kegyes volt hozzánk a sors” – László Csaba

Mint megírtuk, a Konsztantyin-palotában elkészítették a 2018-as labdarúgó-világbajnokság selejtezőjének sorsolását. Magyarország válogatottja Portugáliával, Svájccal, Feröerrel, Lettországgal és Andorrával került egy csoportba, méghozzá a kilenc európai csoport közül a B jelűbe. László Csaba, a labdarúgó NB I-ben szereplő MTK vezetőedzője az NSO Tv-nek értékelte a nemzeti tizenegy esélyeit, valamint arról is beszélt, hogy a jelenlegi utánpótlásból kik azok a fiatalok, akik a válogatottba is beverekedhetik magukat.

A magyar válogatott esélyt kapott egy nagy 0 eltüntetésére

Portugália, Svájc, Feröer, Lettország és Andorra lesz a magyar labdarúgó-válogatott ellenfele a 2018-as oroszországi világbajnokság selejtezőjében. Röviden bemutatjuk ellenfeleinket.

Vb 2018: a mieink megkapták ellenfélnek C. Ronaldóékat!

Szombaton a Szentpétervárhoz közeli Konsztantyin-palotában elkészítették a 2018-as labdarúgó-világbajnokság selejtezőjének sorsolását. Magyarország válogatottja Portugáliával, Svájccal, Feröerrel, Lettországgal és Andorrával került egy csoportba, méghozzá a kilenc európai csoport közül a B jelűbe. 

VB 2018, SELEJTEZŐK – ADATBANK

Tekintse meg adatbankunkat, amelyben a selejtező eredményei mellett a labdarúgó-világbajnokság oroszországi 32-es döntőjébe jutó válogatottak listáját is megtalálja.  


HIRDETÉS