Férfi vízi ob I: a Pécs könnyedén legyőzte a Vasast

A Pécs házigazdaként 11–6-ra legyőzte a Vasast a férfi vízilabda ob I középszakaszának alsóházában.

Cseh Sándor: Féltem, hogy hirtelen hiányozni kezd a vízilabda

Tíz év edzősködés után megtalálta a helyét a magyar vízilabda utánpótlásának egyik szakmai vezetőjeként. Cseh Sándor a céljain kívül beszélt arról, miért nem lett a három olimpiát nyerő aranygeneráció tagja, hogyan vívott ki tekintélyt már kezdő edzőként is a legjobb játékosok körében, hogyan „használta” a médiát a csapat sikerei érdekében.

Férfi vízi ob I: kikapott Szentesen a Vasas

Kétgólos vereséget szenvedett Szentesen a Vasas a férfi vízilabda ob I középszakaszában, az 1. fordulóból elhalasztott és szombaton pótolt mérkőzésen.

Férfi vízi Ek: „A meccs előtt vesztettem kártyában, és ettől felszívtam magam...”

A magyar férfi vízilabda-válogatott nyerte meg a férfi vízilabda Európa-kupát, mivel a zágrábi döntőben a házigazda horvátok ellen 10–8-ra nyert Märcz Tamás együttese. Lássuk, hogyan értékelték a finálét és a tornát a főszereplők!

Férfi vízi Ek: a magyar válogatott hódította el az Európa-kupát

A magyar férfi vízilabda-válogatott a házigazda Horvátországot 10–8-ra győzte le a férfi vízilabda Európa-kupa döntőjében.

Vízilabda: a férfiválogatott egy vb-csoportba került a spanyolokkal

A férfi vízilabda-válogatott a spanyolokkal, a dél-afrikaiakkal és az új-zélandiakkal került a C-csoportba a nyári világbajnokság vasárnapi zágrábi sorsolásán. A nőknél a magyarok a B jelű négyesben kezdik meg vb-szereplésüket, ellenfelük Kanada, Oroszország és a házigazda Dél-Korea lesz.

Női vízi ob I: a Dunaújváros szoros meccsen, az UVSE simán győzött

A Dunaújváros minimális különbséggel verte meg a BVSC-t, az UVSE viszont fölényes, kilencgólos győzelmet aratott az FTC felett a női vízilabda ob I elődöntőjében, a párharcok első, szombati mérkőzésén.

Férfi vízi Ek: Märcz szerint az olaszok ellen minden téren fel kell venni a harcot

Könnyed edzéssel hangolt az olaszok elleni Európa-kupa elődöntőre Zágrábban a magyar férfi vízilabda-válogatott, amely a kapitány szerint a helyén kezeli a montenegróiak legyőzését.

Férfi vízi: A víz maradt, minden mást kicseréltek – Nagy Viktor

A magyar férfi vízilabda-válogatott kapusa, Nagy Viktor nagyon várja, hogy lövések garmadájával bombázzák az Európa-kupa-meccseken, és törlesztene Montenegrónak a közelmúlt vereségeiért.

Férfi vízi BL: simán nyert a Szolnok, kikapott a Fradi

A Szolnok sima győzelmet aratott a vendég Spandau Berlin együttese felett a férfi vízilabda Bajnokok Ligája 11. fordulójában. Az FTC a gyatra kezdés miatt 8–5-re kikapott a Barceloneta vendégeként.

Gyász: olimpiai bajnokot veszített el a magyar vízilabda

A Magyar Vízilabda-szövetség mély fájdalommal tudatta kedd este, hogy reggel Los Angeles-i otthonában meghalt Martin Miklós, Helsinki olimpiai bajnoka. A kiváló sportember 87 éves volt.

Férfi vízilabda: húsz játékossal készül Märcz Tamás az Európa-kupára

Húszfős magyar férfi vízilabda-válogatott kezdi meg a felkészülést az Európa-kupa jövő heti nyolcas döntőjére, melyet Zágrábban rendeznek.

Férfi vízi ob I: győzött az OSC és az FTC is, először nyert a KSI

A férfi vízilabda ob I középszakaszának 5. fordulójában az OSC és az FTC is fölényes győzelmet aratott. Az alsóházban 18 mérkőzést követően először tudott nyerni a KSI.

Női vízilabda: felemás zokniban a Down-szindróma világnapján

Nemes kezdeményezéshez csatlakozott a női vízilabda-válogatott, megemlékezett a Down-szindróma világnapjáról. 

Férfi vízi ob I: négy góllal nyert az Eger otthonában a Szolnok

A Szolnoki Dózsa 10–6-ra nyert a ZF-Eger otthonában a vízilabda OB I középszakaszának negyedik fordulójában.

Férfi vízilabda: újabb két évet hosszabbított az Eger légiósa

A szerb Sztrahinja Raszovics elfogadta Szécsi Zoltán klubelnök ajánlatát és a június 30-án lejáró szerződését két évvel meghosszabbította a ZF-Eger férfi vízilabdacsapatánál.

Férfi vízi Európa-kupa: a magyar válogatott Montenegró ellen kezd

A magyar férfi vízilabda-válogatott Montenegróval találkozik az Európa-kupa április 5. és 7. közötti nyolcas fináléjának negyeddöntőjében, Zágrábban.

Vízilabda: újabb magyar sportdiplomáciai siker

A máltai sport- és ifjúságügyi miniszter, Clifton Grima fogadta Vári Attilát a Magyar Vízilabda-szövetség elnökét és az őt kísérő delegációt. A megbeszélésen elhangzott, hogy a máltaiak jelentős együttműködésre készülnek a magyarokkal.

Férfi vízi ob I: az OSC és a Fradi is hozta a kötelezőt

A férfi vízilabda ob I középszakaszának 3. fordulójában az OSC könnyedén, 12–3-ra megverte a BVSC-t.

Női vízi-vl: visszavágtunk a csoportelső olaszoknak

A magyar női vízilabda-válogatott 12–8-ra legyőzte Olaszországot a világliga csoportkörének utolsó fordulójában, így eldőlt, hogy a második helyen végez a kvartettben.