Vívó Eb: a csapateredményeket kiemelve pozitívan értékelt a kapitány

A tavalyi egy arany után négy érmet – két ezüstöt és két bronzot nyert – a magyar küldöttség a düsseldorfi olimpiai kvalifikációs vívó Európa-bajnokságon, ezzel a teljesítménnyel a válogatott szövetségi kapitánya elégedett volt, különösen azért, mert három dobogós helyezést csapatversenyben sikerült kiharcolni.

Vívó Eb: Nem jött össze a csoda a végén – Szilágyi Áron

A düsseldorfi vívó Európa-bajnokság férfi kardcsapatküzdelmeinek döntőjében a magyar válogatott az első három asszó után 15:6-ra vezetett, a végén mégis 45:43-as vereséget szenvedett a németektől – ráadásul úgy, hogy az utolsó csörtét Szilágyi Áron hattusos hátrányban kezdte, ám egyenlíteni még tudott 43:43-ra, de fordítani már nem.

Vívó Eb: kilenc tus előnyről vesztette el a finálét a magyar kardcsapat

A címvédő magyar férfi kardcsapat szombaton a düsseldorfi vívó Európa-bajnokság döntőjében a házigazda németek ellen lépett pástra, és ugyan a mérkőzés elején már 9 tus előnye is volt, a végén mégis kettővel, 45:43-ra Németország nyert, így megszerezte az aranyérmet.

Vívó Eb: nyolcadik helyen végzett a női párbajtőrcsapat

A nyolcadik helyen végzett szombaton a Budai Dorina, Muhari Eszter, Kun Anna, Nagy Kinga összeállítású párbajtőrcsapat a düsseldorfi vívó Európa-bajnokságon.

Vívó Eb: a románok is kipipálva, döntős a férfi kardcsapat

A britek után a románokat is legyőzte, ezzel a döntőbe jutott a magyar férfi kardcsapat szombaton a düsseldorfi vívó Európa-bajnokságon.

Vívó Eb: nem jutott a négy közé a női párbajtőrcsapat

Az első mérkőzését megnyerte, a negyeddöntőben viszont kikapott, így az 5–8. hely valamelyikén végez a női párbajtőrcsapat a düsseldorfi vívó Európa-bajnokságon.

Vívó Eb: ötödik helyen végzett a női tőrválogatott

Egy vereséggel és két győzelemmel az ötödik helyen végzett pénteken a magyar női tőrválogatott a düsseldorfi vívó Európa-bajnokságon.

Vívó Eb: az észtek legyőzésével bronzérmes a párbajtőrcsapat

A magyar férfi párbajtőr-válogatott Észtország biztos legyőzésével (36:25) bronzérmet nyert a düsseldorfi vívó Európa-bajnokságon. A Berta Dániel, Rédli András, Siklósi Gergely, Koch Máté összetételű magyar csapat végig nagyon nyugodtan és türelmesen vívott, ennek köszönhető a fölényes siker. Az észtek a 25 találatukból 12-t az utolsó három percben szereztek, amely során Rédli 13:12-re alulmaradt Sten Priinitscel szemben – de ellenfelünk ekkor már a veszett fejsze nyele után kapkodott.

Vívó Eb: kikapott az elődöntőben, bronzért vív a férfi párbajtőrcsapat

Nagyon szoros mérkőzésen, hosszabbításban esett találattal kikapott a magyar férfi párbajtőrcsapat az elődöntőben, így utolsó pástra lépése alkalmával a bronzéremért vívhat a düsseldorfi Európa-bajnokságon.

Vívó Eb: elődöntős a magyar férfi párbajtőrcsapat

Két taktikus győzelemmel elődöntőbe jutott a magyar férfi párbajtőrcsapat a vívók düsseldorfi Európa-bajnokságán.

Vívó Eb: orosz címvédés, 2. a magyar női kardválogatott

A magyar női kardválogatott ezüstérmet szerzett a düsseldorfi vívó Európa-bajnokságon, miután a döntőben 45:34-re kikapott az olimpiai bajnok orosz válogatottól.

Vívó Eb: nyolcadik helyen zárt a férfi tőrválogatott

A nyolcadik helyen végzett csütörtökön a férfi tőrcsapat a düsseldorfi vívó Európa-bajnokságon.

Vívó Eb: az 5–8. helyért küzdhetnek a férfi tőrözők

Egy győzelemmel és egy vereséggel az 5–8. helyért folytatja szereplését a magyar férfi tőrcsapat a düsseldorfi vívó Európa-bajnokságon.

Vívó Eb: elődöntőbe jutott női kardcsapatunk

Két győzelemmel elődöntőbe jutott a magyar női kardválogatott a düsseldorfi vívó Európa-bajnokságon.

Vívó Eb: Szatmári kiesett, nincs magyar érem férfi kardban

Nem jutott a négy közé Szatmári András a férfi kardozók versenyében a düsseldorfi Európa-bajnokságon. A tizenhat között Szilágyi Áron búcsúztató vívó a negyeddöntőben 15:10-re kapott ki a korábban Decsi Tamást is legyőző grúz Szandro Bazadzétól.

Vívó Eb: Szatmári Szilágyit győzte le a negyeddöntőért

A 32 között még négy magyar férfi kardozónk volt érdekelt a düsseldorfi Európa-bajnokságon, hárman még a nyolcaddöntőben is pástra léptek, az elődöntőbe jutásért azonban már csak Szatmári András maradt versenyben. 

Vívó Eb: a legjobb 32 között vannak a magyar férfi kardozók

A legjobb 32 között még mind a négy magyar férfi kardozó pástra léphet a düsseldorfi Európa-bajnokság szerdai napján.

Vívó Eb: Budai Dorina a 16. helyen végzett párbajtőrben

Budai Dorina a nyolcaddöntőben fejezte be szerdai szereplését, és a 16. helyen végzett párbajtőrben a düsseldorfi Európa-bajnokságon.

Vívó Eb: csak Budai került a 32-be a magyar női párbajtőrözők közül

A négyből egy magyar, Budai Dorina jutott be női párbajtőrben a legjobb 32 közé a vívók düsseldorfi Európa-bajnokságán.

Vívó Eb: Mohamed Aida a nyolcaddöntőben búcsúzott

Mohamed Aida a nyolcaddöntőben fejezte be szereplését kedden a düsseldorfi vívó Európa-bajnokságon.