Férfi kézilabda: Vranjes marad Veszprémben

Az elmúlt évtized leggyengébb (pontosabban: egyetlen gyengébb) bajnoki helyezése ellenére a Telekom Veszprém vezetői úgy döntöttek, hogy a nyáron átalakuló keretet továbbra is Ljubomir Vranjes irányítja.

Férfi kézi: Schuch elárulta, mikor derül ki, hol folytatja

A férfi kézilabda-bajnokság döntője után négy játékos is búcsút intett a Veszprémnek. Közülük Schuch Timuzsin beszélt az NSO Tv-nek, üzent azoknak a szurkolóknak, akiknek leveleire eddig még nem tudott válaszolni. Továbbá elárulta, mikor derül ki, hol folytatja a pályafutását. Kilenc évet követően Renato Sulic ugyancsak könnyes búcsút vett a Veszprémtől.

Férfi kézi: szegedi öröm Veszprémben – így ünnepelt a bajnok

Tizenegy év után lett ismét bajnok a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. Az ünneplés már a veszprémi arénában elkezdődött. Nézze meg az erről készült videónkat!

Férfi kézi: „Hatalmasat bulizunk ma, holnap, egész héten”

Végletekig kiélezett mérkőzés után lett bajnok a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a Telekom Veszprémmel szemben. A boldog szegediek közül a kritikus pillanatokban bombagólokat lövő Bodó Richárd, a három év után távozó Thiagus Petrus és Bánhidi Bence beszélt az NSO Tv-nek arról, hogyan élik meg a sikert, illetve hazatérve hogyan ünneplik meg azt ma, holnap, holnapután, egész héten...

Férfi kézi: Nem fair. Mit akartak, játsszak én? – Vranjes

Mint ismert, a Mol-Pick Szeged 11 év után újra bajnok lett, mivel csak háromgólos vereséget szenvedett Veszprémben. A házigazda edzője, Ljubomir Vranjes szerint a szurkolók reakciója nem volt igazságos csapatával szemben.

Férfi kézilabda: vereséggel is bajnok lett a Szeged

A férfi kézilabda NB I bajnoki döntőjének visszavágóján a Mol-Pick Szeged az első meccs négygólos győzelme után hárommal kikapott a Telekom Veszprémtől, így összesítésben egy találattal jobbnak bizonyulva 11 év után ismét elhódította a magyar bajnoki címet.

Bodó-varázslat Veszprémben, 11 év után újra bajnok a Szeged!

A Mol-Pick Szeged nyerte meg a férfi kézilabda NB I 2017–2018-as idényét, mivel a döntő második felvonásán csak három góllal kapott ki a Telekom Veszprémtől. A Tisza-partiak az első félidőben összesítésben már tíz találattal is vezettek, de a bakonyiak felálltak a padlóról és az utolsó másodpercekig izgalmassá tették a párharcot. Amikor úgy tűnt, hogy a Veszprém megtörheti ellenfelét, Bodó Richárd rendre átlendítette csapatát a holtponton, így a Szeged 11 év után ismét bajnok!

Férfi kézi NB I: képes lesz-e visszakapaszkodni a Veszprém?

A férfi kézilabda bajnoki finálé visszavágóján javíthat a Telekom Veszprém, de ezen a szinten már jelentősnek mondható a trónkövetelő, a sikerre tizenegy éve éhező Mol-Pick Szeged négygólos előnye. A 15 órakor kezdődő mérkőzésről élő tudósítást olvashatnak a Nemzeti Sport Online-on!

Férfi kézi: Nem én döntöttem a jövőmről, de... – Sulic

Négy játékosától köszön el vasárnap a bajnoki cím sorsát eldöntő MOL-Pick Szeged elleni örökrangadón a címvédő Telekom Veszprém: Mirko Alilovic, Schuch Timuzsin és Cristian Ugalde mellett a csapat rangidősétől, a Rijekában született Renato Sulictól is. A beállós poszt 38 esztendős nagymesterétől, akitől egy dolgot soha nem lehetett számon kérni: a szívét-lelkét beleadó játékot...

Férfi kézi: Schuch visszautasította a Veszprém ajánlatát

Mint megírtuk, a bajnoki címének megvédéséért harcoló Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatában vasárnap, a Szeged elleni hazai mérkőzésen utoljára szerepel Schuch Timuzsin, aki bár kapott ajánlatot a klubtól, elutasította azt.

Férfi kézilabda: Schuch nehéz szívvel távozik Veszprémből

A bajnoki címének megvédéséért harcoló Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatában vasárnap, a Szeged elleni hazai mérkőzésen utoljára szerepel Schuch Timuzsin, akit két alkalommal is a Bajnokok Ligája legjobb védőjátékosának választottak meg.

Férfi kézi NB I: elég lesz a négygólos szegedi előny?

A héten véget ér a férfi kézilabda NB I 2017–2018-as idénye. A döntő első meccsét 32–28-ra megnyerő Mol-Pick Szeged ülhet fel a trónra? Vagy a címvédő Telekom Veszprém ledolgozza hátrányát és újra bajnok lesz?

Férfi kézi: „Növelhettük volna az előnyt, mégis a Veszprém jött fel”

Stefan Sigurmannsson, a Szeged balszélsője szerint még nagyobb különbséggel is nyerhettek volna a címvédő Telekom Veszprém elleni férfi kézilabda NB I-es döntő első felvonásán, ám az izlandi úgy gondolja, így sem lehet panasz a csapatra.

Férfi kézi NB I: négygólos szegedi siker a döntő első meccsén

A férfi kézilabda NB I-ben, a döntő első felvonásán a Mol-Pick Szeged hazai pályán 32–28-ra legyőzte az alapszakaszgyőztes és címvédő Telekom Veszprémet. A visszavágót május 20-án, pünkösdvasárnap Veszprémben rendezik meg.

Négygólos előnyt szerzett a Szeged a férfi kézidöntőben

A férfi kézilabda NB I-ben, a döntő első felvonásán a Mol-Pick Szeged hazai pályán 32–28-ra megverte az alapszakaszgyőztes és címvédő Telekom Veszprémet. A visszavágót május 20-án, pünkösdvasárnap Veszprémben rendezik meg.

Férfi kézi NB I: újra egymásnak feszül a Veszprém és a Szeged

Befejeződött a visszaszámlálás – szombaton elkezdi a férfi kézilabdázók bajnoki aranycsatáját a Szeged és a Veszprém. Az első mérkőzésre az alapszakaszban a második helyen végző gárda csarnokában, Szegeden kerül sor, a második találkozót május 20-án, vagyis pünkösdvasárnap rendezik meg Veszprémben.

Férfi kézi NB I: közel állt a veszprémi meglepetéshez a Tatabánya

A félidőben még négy góllal a Tatabánya férfi kézilabdacsapata vezetett Veszprémben, de az utolsó tíz percet jobban bírta a címvédő, és 28–25-re győzött. Az Eger majdnem nyolcgólos hátrányról szerzett pontot.


HIRDETÉS