Férfi kézi NB I: a 7. fordulóban jön a Veszprém–Szeged rangadó

A Magyar Kézilabda-szövetségben elkészítették a férfi NB I 2018–2019-es idényének sorsolását. Ennek értelmében a címvédő Szeged a 7. fordulóban, októberben csaphat össze a Veszprémmel idegenben, a hazai találkozóra jövő márciusban, a 20. fordulóban kerülhet sor.  

Férfi kézi BL: brutálisan erős csoportba került a Veszprém

Bécsben elkészítették a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 2018–2019-es szezonjának sorsolását: a szabadkártyával induló Telekom Veszprém kemény nyolcasba került, így nagy csatákra van kilátás már az ősszel is.

Halálcsoportban a Veszprém a kézilabda BL-ben, egy ágon a Győr és a Fradi

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) bécsi központjában pénteken elkészítette a női és a férfi Bajnokok Ligája csoportbeosztását. A nőknél egy ágra került a két magyar csapat, a Győr és a Ferencváros, míg a férfiaknál a Veszprémnek borzasztóan nehéz dolga lesz az A-csoportban.

Férfi kézi: Ancsin a több játéklehetőség miatt választotta a Fradit

Megérkezett a Népligetbe Ancsin Gábor, aki a rendszeres játéklehetőség és a szimpatikus Fradi-projekt miatt választotta a Ferencvárost – írja a Fradi.hu.

Férfi kézi: a Veszprém kölcsönadta fiatal irányítóját

A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata egy évre kölcsönadta a Tatabányának Győri Mátyás irányítót.

A világ legjobb kapusa számára Magyarország a végállomás

Nyári pihenőjét költözködéssel tölti Sterbik Árpád, a macedón Vardar Szkopjéból Veszprémbe visszatérő világklasszis kapus, aki ingázik Ada és Veszprém között, hiszen ezer családi és baráti szál köti mind szülőfalujához, mind a Balaton-felvidékhez és a királynék városához.

Férfi kézi: Ancsin Gábor a Ferencvárosban folytatja

A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata egy évre kölcsönadta Ancsin Gábort a Ferencvárosnak.

Kézilabda BL: megvan a kalapbeosztás a csoportkör sorsolására

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) a hivatalos honlapján tette közzé a férfi és a női Bajnokok Ligája csoportkörének június 29-én esedékes sorsolásához szükséges kalapbeosztásokat. A férfiaknál a Szeged a 2., a Veszprém az 5., a nőknél a Győr az 1., az FTC pedig a 3. kalapba került.

Kézi BL: a Veszprém megkapta a szabadkártyát, főtáblán kezd

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy véglegesítette a férfi és a női Bajnokok Ligája mezőnyét a 2018–2019-es szezonra. A döntés alapján a Telekom Veszprém is a férfi kézilabda Bajnokok Ligája főtábláján kezdheti meg a szereplését.

Férfi kézi: majdnem klubrekordot fizetett a szlovén átlövőért a Veszprém

Mint beszámoltunk róla, a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata megszerezte a Celje válogatott balátlövőjét, Borut Mackovseket. A szlovén együttes ugyan nem hozta nyilvánosságra, pontosan mennyit kapott a játékosért, de annyit elárult, hogy a klub történetének második legnagyobb átigazolási összegéről van szó.

Férfi kézi: a szlovén válogatott átlövő aláírt a Veszprémhez – hivatalos

A korábbi értesüléseknek megfelelően a Telekom Veszprém szerződtette a Celje szlovén válogatott balátlövőjét, Borut Mackovseket.

Férfi kézi: szlovén balátlövő érkezhet a Veszprémhez

A Handball-Planet.com kézilabdás szakportál szerint Ljubomir Vranjes szeretné a Telekom Veszprémhez csábítani a Celje szlovén válogatott balátlövőjét, Borut Mackovseket.

Kézilabda BL: a Vardar Szkopje női csapata nem nevezett

Az idén és tavaly is ezüstérmes Vardar Szkopje nem nevezett a női kézilabda Bajnokok Ligája új idényére.

Férfi kézi: a Füreddel kezdi, a Celjével zárja a felkészülést a Veszprém

Összeállt a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának felkészülési programja.

Férfi kézi: Sterbik elárulta, mi volt a baj Kölnben

Sterbik Árpád, a Veszprémbe készülődő kapuslegenda maga alatt volt a Bajnokok Ligája négyes döntőjében, már az első játéknapon le kellett cserélni, és újabb lehetőséget nem is kapott. Az SzPress Hírszolgálatnak adott nyilatkozatából kiderül, hogy miért nem hozta a szokásos formáját, amiről a final four előtt inkább hallgatott…

Férfi kézilabda: Miért az FTC? Schuch Timuzsin elárulta

Pénteken öt új igazolást jelentett be a Ferencváros férfi kézilabdacsapata. A Veszprémből érkező Schuch Timuzsin mellett a következő szezontól a zöld-fehéreket erősíti Debreczeni Dávid, Kovacsics Péter és Szakály Benedek, valamint a grúz Tejmuraz Orjonikidze is. A négy magyar játékos az NSO Tv-nek beszélt arról, miért döntöttek a Fradi mellett és milyen célokat tűztek ki maguk és a csapat elé az új idényre. 

Férfi kézilabda: Vranjes marad Veszprémben

Az elmúlt évtized leggyengébb (pontosabban: egyetlen gyengébb) bajnoki helyezése ellenére a Telekom Veszprém vezetői úgy döntöttek, hogy a nyáron átalakuló keretet továbbra is Ljubomir Vranjes irányítja.

Férfi kézi: Schuch elárulta, mikor derül ki, hol folytatja

A férfi kézilabda-bajnokság döntője után négy játékos is búcsút intett a Veszprémnek. Közülük Schuch Timuzsin beszélt az NSO Tv-nek, üzent azoknak a szurkolóknak, akiknek leveleire eddig még nem tudott válaszolni. Továbbá elárulta, mikor derül ki, hol folytatja a pályafutását. Kilenc évet követően Renato Sulic ugyancsak könnyes búcsút vett a Veszprémtől.


HIRDETÉS