Férfi kézi: „A Veszprémnél normális, hogy magasak az elvárások”

A Kielce kézilabdacsapatával gyakorlatilag mindent megnyert, majd hat sikeres idény után elhagyta a lengyel klubot a Telekom Veszprém kedvéért. A bakonyiak új horvát balszélsője, Manuel Strlek az európai szövetség hivatalos oldalának beszélt arról, hogy milyen érzés volt pályára lépni volt együttese ellen, illetve elmondta elvárásait a szezonnal kapcsolatban.

Férfi kézi NB I: könnyed győzelmet aratott a Szeged és a Veszprém

Sima győzelemmel hangolt a hétvégi Bajnokok Ligája-mérkőzésekre a Telekom Veszprém és a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata: előbbi az Eger otthonában nyert 41–22-re, utóbbi hazai pályán verte 40–25-re a Mezőkövesdet.

Férfi kézi BL: veszprémiek a forduló legjobbjai között

Jól indult a férfi kézilabda Bajnokok Ligája a magyar csapatok számára, hiszen a Telekom Veszprém és a Mol-Pick Szeged is győzelemmel rajtolt. Előbbi Kielce elleni sikerének több mozzanata is bekerült a hétvége legszebbjeit taglaló összeállításba az EHF-nél.

Férfi kézi BL: a Veszprém győzelemmel kezdte a csoportkört

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 1. fordulójában a Telekom Veszprém 29–27-re legyőzte a lengyel Vive Kielcét.

Nagyot küzdött a Kielce, de veszprémi siker a rajton

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 1. fordulójában a Telekom Veszprém 29–27-re legyőzte a Vive Kielcét.

Férfi kézi BL: Nincs miért tartanunk a Kielcétől – Mikler

A kézilabda királykategóriájában ebben az idényben is csak sztárcsapatokat látunk, köztük a bajnok Szegedet és a megint nagy esélyes Veszprémet.

Férfi kézi BL: a Szeged nagy esélye? 15 év után a Kiel nélkül

Többek között a Rhein-Neckar Löwen–Barcelona (35–34) rangadóval szerdán megkezdődött a férfi kézilabda Bajnokok Ligája új évada, amely erre a szezonra is kiegyenlített mérkőzéseket és kiszámíthatatlan végkifejletet ígér, s magában tartogatja a kérdést is: lesz-e újra final fouros magyar csapat Kölnben?

Kézi: Nem kívánom senkinek, amit tavaly átéltem – Vranjes

Szombaton megkezdi szereplését a férfi kézilabda Bajnokok Ligája új kiírásában a Telekom Veszprém, amelynek vezetőedzője, Ljubomir Vranjes a tavalyi nehézségekről és a hétvégi rangadóról beszélt a veol.hu-nak.

Férfi kézi: A BL-csatákra olykor a holtak is feltámadnak – Mikler

A bajnokság könnyedebb „edzőmeccsei” után igazi BL-rangadó vár szombaton a veszprémiekre – állítja a Vranjes-gárda válogatott kapusa és egyik legjobbja, Mikler Roland.

Kézi: Veszprémben többé senki sem viselheti a 7-est és 14-est

A férfi kézilabda NB I-ben szereplő Telekom Veszprém visszavonultatta Gulyás István és Zsigmond György mezét, így többé senki sem viselheti a 7-est és a 14-est – derül ki a klub tájékoztatásából.

FÉRFI KÉZILABDA NEMZETKÖZI KUPÁK, 2018–2019

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája 2018–2019-es adatbankja.

Kézilabda: Van miért visszavágnunk a Szegednek – Nagy László

A bajnoki címet szeretné visszahódítani a Telekom Veszprém kézilabdacsapata a Szegedtől, a Bajnokok Ligájában pedig ismét a négyes döntőbe kerülés a cél Nagy László szerint.

Férfi kézi BL: mire jut a Veszprém és a Szeged? – szavazás

Két férficsapatunk is megkezdi szereplését a héten a kézilabda Bajnokok Ligájában: a Telekom Veszprém szombaton a lengyel Kielcét fogadja, a Mol-Pick Szeged vasárnap a horvát PPD Zagreb vendége lesz Eszéken. Mire jutnak az idény végén? Szavazzon!

Férfi kézi BL: a Szeged 8., a Veszprém 9. az erősorrendben

A magyar bajnok Mol-Pick Szeged a nyolcadik, a Telekom Veszprém a kilencedik helyen áll a szerdán kezdődő férfi kézilabda Bajnokok Ligája erősorrendjében.

Férfi kézi NB I: a végén hengerelt a Veszprém, ikszelt a Tatabánya

A férfi kézilabda NB I 2. fordulójában a Telekom Veszprém 38–27-re legyőzte a Budakalászt, a Tatabánya viszont a végén az egy pontnak is örülhetett Egerben.

Férfi kézi NB I: gólzáporos győzelemmel rajtolt a Veszprém

A férfi kézilabda NB I első fordulójának záró mérkőzésén a Telekom Veszprém hazai pályán magabiztosan, 32–17-re legyőzte a Csurgót, ezzel a bakonyiak nyertek a legnagyobb különbséggel a nyitó körben. 

Férfi kézi: ötletes videóval mutatta be az új mezeit a Veszprém

A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata bemutatta az új szezonra tervezett mezeit: a videóban feltűnnek a klub történelmének korábbi meghatározó játékosai és az egyes korszakokban viselt dresszek, míg a narrátor szerepét egy mostani kedvenc, Lékai Máté vállalta magára.

Férfi kézi: A játékosok már nem keresnek kifogásokat – Vranjes

Pénteken játssza utolsó felkészülési mérkőzését az új szezon előtt a Telekom Veszprém kézilabdacsapata, amely a szlovén Celje ellen lép pályára. A bakonyiak vezetőedzője, Ljubomir Vranjes a klub hivatalos oldalának mondta el a véleményét az edzőtáborokról, edzőmeccsekről és a csapat hozzáállásáról.

Férfi kézi: a szakportál szerint Sterbik volt a nyár legjobb igazolása

A kézilabdára szakosodott handball-planet.com összegyűjtötte a nyár legjobb száz klubváltását. A rangsort a Vardar Szkopjéból a Telekom Veszprémhez szerződő Sterbik Árpád vezeti.

Vranjes: Amikor az első sorunk játszott, nagyjából minden rendben volt

Csodát senki sem várt a Szeged és a Veszprém hét végi ukrán és francia túrájától, de azt igen, hogy mindenki felmérhesse, hol tart két férfi sztárcsapatunk a bajnoki rajt és a BL kezdete előtt.


HIRDETÉS