Szlovák–magyar: Szalai véleménye szúrós, sokaknak fájó – Hrutka

Korábbi 24-szeres válogatott védőnk, Hrutka János sem ment el szó nélkül Szalai Ádámnak a szlovákok elleni vereség utáni nyilatkozata mellett.

Szlovák–magyar: olvasóink szerint Gulácsi volt a legjobb

A Nemzeti Sport Online olvasói szerint Gulácsi Péter volt a magyar labdarúgó-válogatott legjobbja a csütörtöki, Szlovákia elleni Eb-selejtezőn.

Válogatott: Ezt öltözőn belül kéne – Hajnal Szalai szavairól

Az M4 Sporton szakértőként dolgozó 57-szeres válogatott Hajnal Tamás szerint Szalai Ádámnak nem kellett volna a kamerák előtt kritizálnia a nemzeti csapatot a Szlovákiában Eb-selejtezőn elszenvedett 2–0-s vereség után.

„Beszélj nyugodtan magyarul!” Csak az a meccs ne lett volna…

A Nemzeti Sport Online-on már megszokhatták olvasóink, hogy a magyar labdarúgó-válogatott hazai mérkőzései után hangulatjelentő, értékelő, szubjektív cikkben tekintünk vissza az aktuális találkozóra, és most ezt tesszük a Szlovákia elleni, nagyszombati Eb-selejtezőt követően is.

Szlovák–magyar: a hazai terv teljesítve, Szalai eséseit megette a bíró – lapszemle

A szlovák sajtó szerint nem történt semmi, Szlovákia nem adott lehetőséget a magyar válogatottnak és a 2–0-s győzelemmel teljesítette a tervét a Nagyszombatban rendezett csütörtök esti Európa-bajnoki selejtezőn.

Szlovák-magyar: Bennem olyan drukk volt, el sem fáradtam – Szoboszlai

A magyar labdarúgó-válogatott vereséggel kezdte a 2020-as Európa-bajnokság selejtezőjét: Marco Rossi csapata 2–0-ra kikapott Szlovákiától Nagyszombatban. A találkozó után Szoboszlai Dominik és Gulácsi Péter értékelt az NSO Tv kamerája előtt.

Szlovák-magyar: Szurkolóink miatt volt futballélmény – Kovács I.

A magyar labdarúgó-válogatott vereséggel kezdte a 2020-as Európa-bajnokság selejtezőjét: Marco Rossi csapata 2–0-ra kikapott Szlovákiától Nagyszombatban. A találkozó után Kovács István és Holender Filip értékelt az NSO Tv kamerája előtt.

Szlovák–magyar: Elkeserítő a védekezésünk, igazából az egész csapat – Szalai

Szalai Ádám szerint az döntött a szlovákok javára a magyar labdarúgó-válogatott elleni Eb-selejtezőn, hogy a megbeszélt taktikából nem sokat sikerült a pályán véghez vinni. Nézze meg a csapatkapitány értékelését az NSO Tv-ben.

Szlovák–magyar: „Családapaként meggondoltam volna, kihozzam-e a fiamat”

A Szlovákia–Magyarország (2–0) Eb-selejtezőt követően Pavel Hapal, a hazaiak cseh kapitánya arról beszélt, nem volt könnyű dolguk, de keveset hibáztak és ennek köszönhették a győzelmet. Arra a kérdésre is válaszolt, meglepte-e, hogy nem volt telt ház a meccsen.

Szlovák–magyar: Dzsudzsák és a válogatott is padlót fogott – galéria

A magyar labdarúgó-válogatott Nagyszombatban kezdte meg a 2020-as Európa-bajnokság előtti selejtezősorozatot, 2–0-s vereséggel. Tekintse meg fotósaink, Szabó Miklós és Török Attila legjobb képeit a mérkőzésről!

Szlovák–magyar: Sosem fogjuk feladni – Marco Rossi

Magyarország Eb-selejtezőn 2–0-s vereséget szenvedett Szlovákiában. A magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi elismerte, a szlovákok jobb teljesítményt nyújtottak, megérdemelten győztek, de nem fogja feladni, bízik a fejlődésben.

Válogatott: értékelje a mieink Szlovákia elleni teljesítményét!

A magyar labdarúgó-válogatott Nagyszombatban kezdte meg a 2020-as Európa-bajnokság előtti selejtezősorozatot, 2–0-s vereséggel. Értékelje a mieink Szlovákia ellen nyújtott teljesítményét!

Szlovák–magyar: kétgólos hazai siker Nagyszombatban

A magyar labdarúgó-válogatott vereséggel kezdte meg a 2020-as Európa-bajnokság selejtezőjét: Marco Rossi csapata 2–0-ra kikapott Szlovákiától Nagyszombatban.

Szlovák–magyar: Duda után Rusnák is betalált – videó

Szlovákia a 85. percben Albert Rusnák találatával megduplázta előnyét a magyar válogatott ellen a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének nyitó fordulójában.

Szlovák–magyar: így énekelték a Himnuszt szurkolóink

Így énekelte a magyar himnuszt a vendégtábor a Szlovákia–Magyarország Eb-selejtezőt megelőzően – videó!

Szlovák–magyar: kisebb összetűzés volt a meccs előtt

Alapvetően békés volt a hangulat Nagyszombatban a szlovák–magyar Európa-bajnoki selejtező helyszínén, de kisebb összetűzés így is akadt a vendég- és a hazai szurkolók között.

Videó: hangorkán és görögtűz – így érkeztek meg a magyar drukkerek

Magyarország nemsokára Szlovákia elleni kezdi meg Nagyszombatban a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőit. Nézze meg az NSO Tv videójában, hogyan gyülekeztek rendőrökkel körbezárva a magyar szurkolók a vendégszektornál!

Kimaradtak a magyar helyzetek, szlovák siker Nagyszombatban

A magyar labdarúgó-válogatott vereséggel kezdte meg a 2020-as Európa-bajnokság selejtezőjét: Marco Rossi csapata 2–0-ra kikapott Szlovákiától Nagyszombatban.