Férfi kézi-vb: csúnyán elnézte az időn túli szabaddobást a francia kapus – videó

Mint arról beszámoltunk, a szerb válogatott jól kezdett Franciaország ellen, ám 11 góllal, 32–21-re kikapott a címvédőtől a férfi kézilabda-világbajnokság csoportkörében. A mérkőzés legjobbjának a franciák kapusát választották meg, ennek ellenére az első félidő végén volt oka a bosszankodásra az összesen 11 védést bemutató Vincent Gérard-nak, aki csúnyán elnézte Ivan Mosics időn túli szabaddobását – a francia kapus a kellemetlen potya után kis híján szétrúgta az egyik kapufát.

Kézilabda: Terminátor a szerb férfiválogatott élén

A jugoszláv kézilabda emblematikus figurája, Nenad Perunicsics (becenevén Terminátor) lesz a szerb férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, írta vasárnap több szerb forrás.

Kézilabda: menesztették a játékosokkal összebalhézó szerb kapitányt

A Szerb Kézilabda-szövetség (RSS) végrehajtó bizottsága úgy döntött, azonnali hatállyal meneszti Jovica Cvetkovicsot, a férfikézilabda-válogatott szövetségi kapitányát.

Férfi kézilabda: óriási botrány robbant ki a szerb válogatottnál

A szerb férfikézilabda-válogatott a 12. helyet szerezte meg a legutóbbi kontinensbajnokságon: a középdöntőbe jutást a hazai sajtó meglepetésként könyvelte el, ugyanis a továbbjutáshoz az kellett, hogy a csoport utolsó mérkőzésén a svédek legyőzzék a házigazda horvátokat. Ez végül megtörtént, így Szerbia meglepetésre Európa legjobb 12 csapata között találta magát.

Férfi kézi Eb-sel.: lengyel fiaskó; dán siker a csoportunkban

A mieinkkel egy csoportban szereplő dán férfi kézilabda-válogatott a papírformának megfelelően sima győzelmet aratott Hollandia ellen a 2018-as Európa-bajnokság selejtezőinek első fordulójában. A lengyelek hazai pályán kikaptak Szerbiától.

Férfi kézi: nincs változás, Ilicsék nem térnek vissza

Momir Ilics, Marko Vujin, Alem Toszkics, Ivan Gajics és Nenad Vucskovics továbbra sem kíván pályára lépni a szerb férfi kézilabda-válogatottban.

Férfi kézi: Ilics fontos döntést hozott meg – sajtóhír

Helyi sajtóértesülések szerint Momir Ilics, a Veszprém férfi kézilabdacsapatának szerb klasszisa lemondta a válogatottságot.

Kézi: A. Bulatovics a Krimé; Vranjes a szerb kapitány

A montenegrói női kézilabda-válogatott és a Buducsnoszt Podgorica irányítója, Andjela Bulatovics a következő szezontól a szlovén Krim Ljubljanát erősíti. Egy házzal odébb eldőlt, hogy a szerb férfi válogatott irányítását Ljubomir Vranjes veszi át.

Férfi kézi Eb-selejtező: Ausztria legyőzte Szerbiát

Nagyszerű második félidei játékának köszönhetően az izlandi férfi kézilabda-válogatott 29–28-ra győzött Szlovéniában az Eb-selejtezők 6. csoportjában. Az északiak – és a mezőny – legjobbja a Kiel balszélsője, a kilenc gólig jutó Gudjón Valur Sigurdsson volt.

Férfi kézi-vb: Lengyelország következhet a nyolcaddöntőben

A szlovén válogatott 33–31-re legyőzte Szerbiát a férfi kézilabda-világbajnokság C-csoportjában. Ezzel biztossá vált, hogy ha Magyarország legyőzi Algériát, a mieink a lengyelekkel találkoznak a nyolcaddöntőben.