Sepsi: bokrétaünnepet tartottak az épülő stadionban – videó

Elérte legmagasabb pontját a román bajnokság élvonalában (Liga 1) szereplő Sepsiszentgyörgy labdarúgócsapatának épülő stadionja, így a hagyományoknak megfelelően bokrétaünnepséget tartottak.

Válogatott: „Gyönyörű a Puskás Aréna, ez kellett Magyarországnak!”

Hatvanötezer néző előtt avatta fel a Puskás Arénát a magyar labdarúgó-válogatott az Uruguay elleni felkészülési mérkőzéssel, amely előtt az NSO Tv a szurkolókat kérdezte az új nemzeti stadionról, a régi Népstadionban átélt emlékeikről, illetve arra is kíváncsiak voltunk, hogy mit várnak el a világsztárokkal felálló dél-amerikaiakkal szemben. Amellett azonban, hogy lenyűgözte őket a Puskás Aréna, az is kiderült, hogy akadt egy kis hiányérzetük. 

Válogatott: Úgy mentem fel a pályára, hogy hűha! – Szoboszlai

A magyar labdarúgó-válogatott 2–1-es vereséget szenvedett Uruguaytól az új Puskás Aréna avatómérkőzésén. A találkozó után Nagy Ádám és Szoboszlai Dominik értékelt az interjúfolyosón.

Válogatott: Nagy Zsolt készen áll arra, hogy kezdjen Walesben

Marco Rossi mindkét újonccal, Nagy Zsolttal és Szalai Attilával is elégedett volt az Uruguay elleni felkészülési mérkőzésen, sőt, a sajtótájékoztatón elárulta, Nagy valószínűleg játszik a Wales elleni Európa-bajnoki selejtezőn is. A Puskás Akadémia védője az NSO Tv-nek elmondta, készen áll arra, hogy kezdőként lépjen pályára Cardiffban, mint ahogy az Apollon Limassol légiósa is. 

Válogatott: Cavani szerint gyönyörű a Puskás Aréna

A magyar labdarúgó-válogatott 2–1-es vereséget szenvedett Uruguaytól az új Puskás Aréna avatómérkőzésén. A találkozó után a PSG világsztárja, Edinson Cavani értékelt az interjúfolyosón.

Válogatott: Biztos, hogy 3 ponttal térünk haza Walesből – Dzsudzsák

A magyar labdarúgó-válogatott 2–1-es vereséget szenvedett Uruguaytól az új Puskás Aréna avatómérkőzésén. A találkozó után Dzsudzsák Balázs és Vida Máté értékelt az interjúfolyosón.

Válogatott: Vállalható volt-e a meccs? Kikaptunk, így nem – Szalai Á.

A magyar labdarúgó-válogatott 2–1-es vereséget szenvedett Uruguaytól az új Puskás Aréna avatómérkőzésén, amely után Szalai Ádám értékelt. 

Válogatott: értékelje a mieink Uruguay elleni teljesítményét!

A magyar labdarúgó-válogatott 2–1-es vereséget szenvedett Uruguaytól a Puskás Aréna nyitó mérkőzésén. Értékelje Dzsudzsák Balázsék stadionavatón nyújtott teljesítményét!

Puskás Aréna: felejthetetlen avató, Szalai-góllal és uruguayi sikerrel

A magyar labdarúgó-válogatott 2–1-re kikapott Uruguaytól a Puskás Aréna nyitó mérkőzésén. Az új létesítmény első magyar gólszerzője Szalai Ádám, aki a találkozó 24. percében talált a kapuba.

Válogatott: ebben a szerelésben játszunk Uruguay ellen – kép

Az új, hétfőn bemutatott hazai mezben lép pályára a magyar labdarúgó-válogatott a Puskás Aréna megnyitómérkőzésén Uruguay ellen – tette közzé Instagram-oldalán az MLSZ.

Puskás Aréna: Itt minden ellenfél félni fog, ez előny a magyaroknak – De Wit

Új nemzeti stadionunk nyitó meccsének vendége lesz Rob de Wit, az 1985-ös magyar–holland mérkőzés hányatott sorsú hőse is.

Puskás Aréna: Ez az egyik legszebb stadion, amiben valaha jártam – Godín

A magyar labdarúgó-válogatott után az uruguayiak is megtartották sajtótájékoztatójukat a Puskás Aréna nyitómérkőzése előtt. A vendégek részéről a szövetségi kapitány, Óscar Tabárez, és a csapatkapitány, Diego Godín válaszolt a média munkatársainak kérdéseire.

Válogatott: „Nekünk a régi Népstadion volt a szentély, hiába volt kopott”

A Puskás Aréna avatója előtti napon Sallai Sándor, korábbi 55-szörös válogatott labdarúgó is megtekintette az új nemzeti stadiont. Az NSO Tv-nek elmondta, mennyi hasonlóságot lát a Népstadionnal, s természetesen felidézte a régi pályán átélt legszebb emlékeit.