?>
Sportnaptár 2020: nyári olimpia Tokióban, atlétikai Eb Párizsban

A 2020-as év második félévének kiemelkedő sporteseményei. Hagyományos sportnaptárunk második részében a júliusi–decemberi sportműsorral ismerkedhetnek meg – az első félév műsorát (január–június) itt találják!

Sportnaptár 2020: vízilabda Eb és foci Eb-meccsek Budapesten

A 2020-as év első félévének kiemelkedő sporteseményei. Hagyományos sportnaptárunk első részében a január–júniusi sportműsorral ismerkedhetnek meg – a második félév műsorát (július–december) itt találják!

Sportnaptár 2019: vívó-vb, kajak-kenu-vb és öttusa-vb a második félévben

A 2019-es év első félévének kiemelkedő sporteseményei. Hagyományos sportnaptárunk második részében a július–decemberi sportműsorral ismerkedhetnek meg – az első félév műsorát (január–június) itt találják!

Sportnaptár 2019: hoki-vb, kézi-vb, tenisz GS-tornák az első fél évben

A 2019-es év első félévének kiemelkedő sporteseményei. Hagyományos sportnaptárunk első részében a január–júniusi sportműsorral ismerkedhetnek meg – a második félév műsorát (július–december) itt találják!

Sportnaptár 2018: az év sporteseményei, július–december

A 2018-es év második félévének kiemelkedő sporteseményei. Hagyományos sportnaptárunk második részében a július–decemberi sportműsorral ismerkedhetnek meg – az első félév műsorát (január–június) itt találják!

Sportnaptár 2018: az év sporteseményei, január–június

A 2018-es év első félévének kiemelkedő sporteseményei. Hagyományos sportnaptárunk első részében a január–júniusi sportműsorral ismerkedhetnek meg – a második félév műsorát (július–december) itt találják!

Sportnaptár 2017: az év szabadidős sporteseményei

A 2017-es év kiemelkedő sporteseményeit összegyűjtő, kétrészes sportnaptárunk, valamint az esztendő legfontosabb futballtornáinak kulcsdátumai mellett, illetve után a nagyobb szabadidős sportrendezvények időpontjainak gyűjteményével is megismertetjük olvasóinkat. Váljék mindenki egészségére!

Sportnaptár 2017: az év sporteseményei, július–december

A 2017-es év második félévének kiemelkedő sporteseményei. Hagyományos sportnaptárunk második részében a július–decemberi sportműsorral ismerkedhetnek meg – az első félév műsorát (január–június) itt találják!

Sportnaptár 2017: az év sporteseményei, január–június

A 2017-es év első félévének kiemelkedő sporteseményei. Hagyományos sportnaptárunk első részében a január–júniusi sportműsorral ismerkedhetnek meg – a második félév műsorát (július–december) itt találják!

Képek: meztelenül fotózkodtak a női rögbicsapat játékosai

Az angliai Hertfordshire női rögbicsapata 2017-es naptárat készít, remélve, hogy ezáltal újabb bevételekhez jut a klub. A hölgyek arra törekedtek, hogy kizárólag rögbis mozdulatokat rögzítsenek. A naptár 10 fontba (3300 forint) kerül, és ide kattintva lehet megrendelni.

Sportnaptár 2016: az év sporteseményei, január–június

A 2016-os év első félévének kiemelkedő sporteseményei. Hagyományos sportnaptárunk első részében a január–júniusi sportműsorral ismerkedhetnek meg – a második félév műsorát (július–december) itt találják!

Sportnaptár 2016: az év sporteseményei, július–december

A 2016-os év második félévének kiemelkedő sporteseményei. Hagyományos sportnaptárunk második részében a július–decemberi sportműsorral ismerkedhetnek meg – az első félév műsorát (január–június) itt találják!

Sportnaptár 2014: az év sporteseményei, július-december

Befejeződik a brazíliai labdarúgó-világbajnokság, kezdődik Budapesten a vízilabda Európa-bajnokság, jön az F1-es Magyar Nagydíj a Hungaroringen, indul az európai kupaszezon a Bajnokok Ligájában és Európa-ligában, no meg rajt az NB I-ben. A futballősz a 2016-os Eb selejtezőivel köszönt be, rajtolnak a csapatsportágak bajnokságai és kupái, zárul a MotoGP- és a Formula–1-es szezon, decemberben pedig Magyarország és Horvátország rendezi a női kézilabda Európa-bajnokságot. A 2014-es év második félévének legnagyobb sporteseményei.

Sportnaptár 2014: az év sporteseményei, január-június

Férfi kézilabda Eb, téli olimpia, NB I-es tavaszi idény, WTCC-futam a Hungaroringen, női kézilabda BL négyes döntő Budapesten, labdarúgó BL- és El-döntő, majd június 12-étől futball-világbajnokság Brazíliában: a 2014-es év első félévének kiemelkedő sporteseményei. Hagyományos sportnaptárunk első részében a január–júniusi sportműsorral ismerkedhetnek meg – a második részt (július–december) itt találják!

Szexi lányokba csomagolták Szalay Balázsék Mokkáját - képek

Gyönyörű lányok és bivalyerős versenyautók. Kevés ennél vonzóbb kombináció van egy férfi számára. Ebből indult ki az Opel Dakar Team, amikor elkészítette 2014-es naptárát, amelyen a tavaly novemberben bemutatott versenyautó, az Opel Mokka mellett (előtt, alatt, fölött…) rendkívül csinos lányok láthatók.

Sportnaptár 2013, I. negyedév

Új év, új sportnaptár. A hagyományoknak megfelelően a Nemzeti Sport szerkesztősége ismét összeszedte az előttünk álló év fontos sporteseményeit – jó böngészést!

Albán kupalecke, Huszti-nyitány, Gera-búcsú

Idén több kupacsapatunk is albán ellenféllel akadt össze, míg például a Ferencváros az első 105 éve alatt a világ számos országának városában megfordult, ám a Budapesttől csupán ezer kilométerre található Tiranában sohasem – egészen az SK elleni BL-selejtezőjéig. Ez a párharc sok tanulsággal szolgált, hiszen felettébb kétarcúra sikerült, miközben az odavágó olyan nagy pillanatokat tartogatott, mint László Csaba debütálása a szakma mélyvizében, a remeklő Huszti Szabolcs (igazi) bemutatkozása, és Gera Zoltán (egyelőre) utolsó fellépése a zöld-fehéreknél. Valódi sporttörténelmi mérkőzés volt tehát!