Szerdai sportműsor: kéziben az olimpia, pólóban az Eb-elődöntő a tét

Szerda estére három mérkőzés maradt az angol Premier League 24. fordulójából – pályán a Leicester City, a Tottenham és a Manchester United. Az Olasz Kupa negyeddöntőjében Juventus–Roma rangadót rendeznek, míg a Spanyol Kupában harmadosztályú ellenfelekkel játszik a Barcelona és a Real Madrid. A férfi kézi Eb középdöntőjében Portugália ellen küzdhet meg a magyar válogatott. A vízilabda Európa-bajnokság negyeddöntőjében fiaink Oroszországgal néznek farkasszemet.

Csütörtöki sportműsor (01.23.)

Az angol Premier League 24. fordulójának záró mérkőzésén a Wolverhampton Wanderers az éllovas Liverpoolt fogadja hazai pályán. A Spanyol Kupában pályán az Atlético Madrid. A vízilabda Eb-n helyosztókat, illetve elődöntőket rendeznek. Hajnalban Brooklyn Nets–Los Angeles Lakers NBA-találkozó lesz látható a televízió képernyőin.

Pénteki sportműsor (01.24.)

Két tradicionálisan nagy múltú labdarúgó-csapatot is láthatunk péntek este – a német Bundesligában Borussia Dortmund–1. FC Köln, az olasz Serie A-ban Brescia–AC Milan. A férfi kézi és vízilabda Európa-bajnokságon is elérkeztünk az elődöntőkhöz! Kora este jégkorong Erste Liga-, EBEL-, Tipsport Liga-találkozók várnak ránk, de lesz még női és férfi kosárlabda NB I is.

Szombati sportműsor (01.25.)

Szombaton újra NB I-es mérkőzéseket nézhetünk a televíziók képernyőin – 14.55-től Ferencváros–Paks, 17 órától Mol Fehérvár FC–Budapest Honvéd! A német Bundesligában élőben láthatjuk a listavezető RB Leipziget, illetve az üldöző rekordbajnok Bayern Münchent is – utóbbi a Schalkéval játszik rangadót. Délután 16 órától a Valencia ellen lép pályára a Barcelona. A vízilabda Eb-n a nőknél délután a helyosztókat és a bronzmeccset, este pedig a döntőt izgulhatjuk végig. A férfi kézi Európa-bajnokságon az 5. és a 3. helyért járó mérkőzést láthatjuk.

Vasárnapi sportműsor (01.26.)

Vasárnap az angol FA-kupában lépnek pályára a nagyágyúk – 14 órától Manchester City–Fulham, 18 órától Shrewsbury–Liverpool. Az olasz Serie A-ban parádés mérkőzések várnak ránk: délben az Inter a Cagliarit fogadja, 18 órától a Stadio Olimpicóban küzd meg egymással a Roma és a Lazio, majd 20.45-túl a Napoli a Juventusszal mérheti össze az erejét. A férfi kézilabda és vízilabda Európa-bajnokságon is elérkeztünk a döntő napjához!