Szerdai sportműsor: Magyarország–Anglia; Kiel–Szeged

A Szeged Kielben kezdi meg a kézilabda BL-nyolcaddöntőt. Pályára lép U19-es labdarúgó-válogatottunk. Folytatódik a férfi kosárlabda NB I, míg a női röplabda Extraligában az elődöntőért küzdenek. Zajlik a műkorcsolya-világbajnokság. Íme, a szerdai program.

Csütörtöki sportműsor (03.22.)

Pályára lép az U19-es és az U17-es labdarúgó-válogatott. Görbicz Anita búcsúztatásán Hollandiával játszik a kézilabda nemzeti csapatunk. A legjobb női vízilabdázóinknak is szurkolhatunk. Folytatódik a darts Premier League. Péntek hajnalban az első szabadedzéssel megkezdődik a Formula–1 2018-as idénye.

Pénteki sportműsor (03.23.)

A magyar labdarúgó-válogatott az első mérkőzését játssza Georges Leekens szövetségi kapitány irányításával, a mieink mellett a vb-résztvevő csapatok is felkészülési meccsen lépnek pályára. A női kosarasoknál Magyar Kupa-negyeddöntőt rendeznek. Az Európa-kupa hatos döntőjében szereplő női vízilabda-válogatottnak is szurkolhatunk. Megkezdődik a jégkorong Erste Liga döntője. Íme, a pénteki sportműsor!

Szombati sportműsor (03.24)

Pályára lép az U19-es labdarúgó-válogatott, mérkőzéseket játszanak az NB III-ban. Megrendezik az idei első Formula–1-es futam időmérőjét. A második meccse következik a jégkorong Erste Liga döntőjének. Folytatódnak a hazai kosárlabda-, kézilabda-, röplabda-, és vízilabda-bajnokságok. Íme, a szombati sportműsor!

Vasárnapi sportműsor (03.25.)

Folytatódnak a labdarúgó NB II és az NB III küzdelmei, Romániával játszik az U17-es labdarúgó-válogatott. A női kézilabda nemzeti csapatunk Hollandiában szerepel Eb-selejtezőn, a Veszprém Skejrnben lép pályára a BL nyolcaddöntőjében. A Formula–1 mezőnye Ausztráliában kezdi meg a 2018-as idényt. Döntőznek a női kosárlabda Magyar Kupában. Íme, a vasárnapi sportműsor!