Szerdai sportműsor: Magyar Kupa-döntő; ETO–FTC távcsata az aranyért

A labdarúgó Magyar Kupa fináléjában Puskás Akadémia–Újpest összecsapást rendeznek, míg Franciaországban az élvonalbeli tagság a tét. Véget ér a női kézilabda NB I 2017–2018-as kiírása, a Győrnek és a Ferencvárosnak gólfesztivált kell rendeznie a bajnoki címért. A negyedik találkozó jön a férfi vízilabda ob I-ben, pályán a magyar női és a férfi röplabda-válogatott. Újabb szakaszt tud le a Giro d'Italia mezőnye. Íme, a szerdai sportműsor!

Vasárnapi sportműsor (05.27.)

Utolsó előtti fordulóját rendezik a labdarúgó NB I-nek: a Videoton a Honvéd ellen biztosíthatja be a bajnoki címét, a Ferencváros a Diósgyőr elleni győzelemmel tartaná életben bajnoki reményeit. Döntőznek a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. A Formula–1 pilótái Monte-Carlo utcáin versenyeznek, véget ér a Giro d'Italia idei kiírása. A selejtezők után a „nagyok” is megkezdik a versenyt a Roland Garroson. Íme, a vasárnapi műsor!

Szombati sportműsor (05.26.)

A Real Madrid és a Liverpool Kijevben csap össze egymással a Bajnokok Ligája döntőjében. Az élvonalbeli tagságért harcolnak Angliában, valamit Olaszországban. Megkezdődik a férfi kézilabda Bajnokok Ligája final fourja. A Formula–1 pilótái Monte-Carlo utcáin köröznek. Végéhez közeledik a Giro d'Italia kerékpárverseny mezőnye. Íme, a szombati sportműsor!

Pénteki sportműsor (05.25.)

Az élvonalba már biztosan feljutó csapatok találkoznak a labdarúgó NB II-ben. Folytatódik a Giro d'Italia kerékpárverseny és a Roland Garros selejtezője. Íme, a pénteki sportműsor!

Csütörtöki sportműsor (05.24.)

Második mérkőzése jön a női labdarúgó NB I döntőjének. Egy meccsel folytatódik a férfi kosárlabda NB I rájátszása. A Formula–1 mezőnye Monte-Carlo utcáin köröz. A csütörtöki programban még: kerékpár, kézilabda és tenisz.


HIRDETÉS