Kajak-kenu: júliusra elkészül a megújuló Maty-éri pálya

Bár kicsit furcsán fest víz nélkül a Maty-ér, már kirajzolódnak az átfogó fejlesztés várható eredményei – világszínvonalú pálya várja majd az augusztusi szegedi kvalifikációs kajak-kenu világbajnokság résztvevőit.

Kézilabda: új utánpótlásképző centrum Kisvárdán

Kárpát-medencei Kézilabda Akadémia néven utánpótlásképző centrum kezdi el működését szeptemberben Kisvárdán – jelentette be Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter.

Sportfejlesztés: folytatódik a tanuszoda- és tornaterem-építési program

Idén elsőként a Komárom-Esztergom megyei Szomódon adtak át újabb tornatermet a Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program keretében pénteken.

Sportfejlesztés: úszó- és vízilabdaközpont épül Egerben

Habis László, Eger polgármestere a helyi sportfejlesztésekről tárgyalt Szabó Tünde sportért felelős államtitkárral, akitől egyúttal kérte az államtitkárság szakmai segítségét.

Barca: a hétévesek is a nagyok felállása szerint játszanak

Az első nap a futball, a második az olimpia jegyében telt a Debreceni Egyetem Gazdálkodástudományi és Vidékfejlesztési Karán rendezett II. Nemzetközi Turizmus és Sportmenedzsment Konferencián. A rangos rendezvényen előadást tartott többek között Szima Gábor, a DVSC elnök-tulajdonosa, Mezey György, a hazai edzőképzés feje és a Barcelona szakemberei is. A konferencián rengeteg témát érintettek...