Női kézi-vb: a spanyolok kulcsembere kihagyja a tornát

Sérülése miatt kihagyja a Japánban rendezendő női kézilabda-világbajnokságot Carmen Martín, a magyar válogatottal egy csoportban szereplő Spanyolország kiváló jobbszélsője – adta hírül hivatalos honlapján a spanyol szövetség (RFEBM).

Női kézi-vb: nagy visszatérők a spanyolok keretében

Carlos Viver, a mieinkkel azonos csoportban szereplő spanyol női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya 17 fős keretet hirdetett a november végén kezdődő világbajnokságra.

Női kézi Eb: pazar teljesítmény, kiütöttük a spanyolokat

A magyar női kézilabda-válogatott 32–26-ra legyőzte Spanyolországot a franciaországi Európa-bajnokság csoportkörének utolsó fordulójában, így két pontot visz magával a középdöntőbe.

Váratlanul fölényes, parádés győzelem Spanyolország ellen a női kézi Eb-n!

A magyar női kézilabda-válogatott 32–26-ra legyőzte Spanyolországot a franciaországi Európa-bajnokság csoportkörének utolsó fordulójában, így két pontot visz magával a középdöntőbe. A mieink 45 percig leradírozták ellenfelüket a pályáról, és váratlanul fölényes győzelmet arattak.

Női kézi Eb: nem elég Penát kikapcsolni a spanyol csapatból

A magyar női kézilabda-válogatott harmadik csoportmérkőzését Spanyolország ellen játssza a franciaországi Európa-bajnokságon (kezdés: 21.00, Tv: M4 Sport, élőben az NSO-n). A mieink továbbjutása a második fordulóban már biztossá vált, így a spanyolok elleni meccsen az a kérdés, visz-e pontot a középdöntőbe a magyar csapat, és ha igen, mennyit.

Egy félidő kevés volt Penáéktól: Norvégia hatodszor Európa-bajnok!

A norvég női kézilabda-válogatott megszerezte hatodik Európa-bajnoki címét, és az elbukott 2012-es Eb-döntőt követően visszaült a kontinens trónjára, miután a magyar-horvát közös rendezésű Európa-bajnokság döntőjében három góllal (28–25) nyert Spanyolország ellen.

Női kézi: a spanyolok kettős győzelemmel jutottak ki a vb-re

A spanyol női kézilabda-válogatott 27–16-ra nyert hazai pályán Macedónia ellen világbajnoki selejtezőn, így kettős győzelemmel jutott ki az év végi szerbiai tornára.

Női kézi Eb: magyar-spanyol mérkőzés élőben az NSO-n

A magyar női kézilabda-válogatott ma este Spanyolország ellen játszik a szerbiai Európa-bajnokságon. A tét az, hogy hány pontot visz magával a két csapat a középdöntőbe. Kövesse a mérkőzést folyamatosan frissülő cikkünk és részletes tudósításunk segítségével!