Téli sportok: visszavonult a szlovákok háromszoros olimpiai bajnoka

Bejelentette visszavonulását Anastasiya Kuzmina, a szlovákok háromszoros olimpiai bajnok sílövője.

Sílövészet: Björndalen kínai szakvezetőként tér vissza

Másfél évvel visszavonulása után kínai szakvezetőként tér vissza sportágához Ole Einar Björndalen norvég sílövő, minden idők második legeredményesebb téli olimpikonja.

Európai Játékok: Sidi Péter épphogy lecsúszott az olimpiai kvótáról

Sidi Péter nagyon közel járt az olimpiai kvótaszerzéshez Minszkben, de végül épphogy lecsúszott róla.

Sílövészet: visszavonult világbajnok cseh Koukalová

Bejelentette visszavonulását Gabriela Koukalová, a csehek kétszeres világbajnok és kétszeres olimpiai ezüstérmes sílövője.

Sílövészet: 25 évesen visszavonul a német olimpiai bajnok

Mindössze 25 évesen visszavonul Laura Dahlmeier, a németek kétszeres olimpiai és hétszeres világbajnok sílövője.

Sílövő-vk: Bö hazai pályán mindent vitt

A férfi és női tömegrajtos versennyel zárult a norvégiai Oslóban a sílövők világkupa-sorozata. A versenyt a norvég Johannes Bö és a svéd Hanna Öberg nyerte meg.

Sílövő-vk: egymást üldözték a Bö testvérek

A férfi és női üldözéses versennyel folytatódott a norvégiai Oslóban a sílövők világkupa-sorozata. A versenyt a norvég Johannes Bö és a szlovák Anastasiya Kuzminová nyerte meg.

Síugró-vk: Kobajasi bakija is kellett a német sikerhez

A szlovéniai Planicán sírepülőversennyel folytatódott a síugró-világkupa. A győzelmet a német Markus Eisenbichler szerezte meg. A sífutók québeci vk-döntőjén a norvég Johannes Hösflot Klaebo és a svéd Stina Nilsson nyerte meg a sprintet, míg az oslói sílövő vk-n a norvég Johannes Bö volt a legjobb 10 km-en.

Sílövő-vk: jól ment a szlovákoknak a női sprintben

A női 7.5 km-es sprintversennyel folytatódott a norvégiai Oslóban a sílövők világkupa-sorozata. A versenyt a szlovák Anastasiya Kuzminová nyerte meg.

Sílövő-vb: olasz örömünnepet tartottak a záró napon

A tömegrajtos versenyekkel zárult a svédországi Östersundban a sílövők világbajnoksága. Az aranyérmet a férfiaknál az olasz Dominik Windisch, a nőknél pedig honfitársnője, Dorothea Wierer szerezte meg.

Sílövő-vb: teljes norvég diadal a váltóversenyekben

A váltók versenyével folytatódott a svédországi Östersundban a sílövők világbajnoksága. Az aranyérmet a férfiaknál és a nőknél is a norvég staféta szerezte meg.

Sílövő-vb: már a harmadik aranyánál jár Johannes Bö

A vegyes párosok versenyével folytatódott a svédországi Östersundban a sílövők világbajnoksága. Az aranyérmet a norvég Marte Olsbu és Johannes Bö szerezte meg.

Sílövő-vb: aranyat ért Peiffernek a hibátlan lövészet

A férfiak egyéni indítású 20 km-es versenyével folytatódott a svédországi Östersundban a sílövők világbajnoksága. Az aranyérmet a német Arnd Peiffer szerezte meg.

Sílövő-vb: Öberg az olimpia után otthon sem talált legyőzőre

A nők egyéni indítású 15 km-es versenyével folytatódott a svédországi Östersundban a sílövők világbajnoksága. Az aranyérmet a hazai szurkolók legnagyobb örömére Hanna Öberg szerezte meg.

Sílövő-vb: hatalmas meglepetés a férfi üldözéses versenyben

A férfiaknál hatalmas meglepetésre az ukrán Dmitro Pidrucsnij, míg a nőknél a német Denise Herrmann sikerét hozta a sílövők svédországi világbajnokságának vasárnapi üldözéses versenye.

Sílövő-vb: Johannes Bö Östersundban is verhetetlen

Johannes Bö szerezte meg a világbajnoki címet Östersundban a sílövők sprintszámában. Az összetett világkupát fölényesen vezető norvég 13.7 másodperccel előzte meg az ezüstérmes orosz Alekszandr Loginovot.

Sílövő-vb: a címvédő franciák gyengélkedtek vegyes váltóban

A vegyes váltók versenyével kezdődött meg a svédországi Östersundban a sílövők világbajnoksága. Az aranyérmet Norvégia szerezte meg a németek és az olaszok előtt.

Sílövő-vk: a olasz és a francia sikerek a vegyes számokban

A vegyes párosok és a vegyes váltók versenyével folytatódott az amerikai Salt Lake Cityben a sílövők világkupa-sorozata. A versenyen a párosoknál olasz, a váltóknál francia siker született.

Sílövő-vk: német és francia sikerek az üldözéses versenyen

A férfi és a női üldözéses versennyel folytatódott az amerikai Salt Lake Cityben a sílövők világkupa-sorozata. A versenyen az utóbbiaknál a német Denise Herrmann, előbbieknél a francia Quentin Fillon Maillet győzött.

Alpesisí-vb: Kristoffersen a legjobbkor előzte meg Hirschert

A svédországi Aréban a férfi óriás-műlesiklással folytatódott az alpesisí-világbajnokság. Az aranyérmet a norvég Henrik Kristoffersen szerezte meg. A síugrók willingeni csapatversenyét a lengyelek, a sílövők Salt Lake Cityben megrendezett sprintjét a norvég Vetle Christiansen nyerte.