Sílövő-vk: a olasz és a francia sikerek a vegyes számokban

A vegyes párosok és a vegyes váltók versenyével folytatódott az amerikai Salt Lake Cityben a sílövők világkupa-sorozata. A versenyen a párosoknál olasz, a váltóknál francia siker született.

Sílövő-vk: német és francia sikerek az üldözéses versenyen

A férfi és a női üldözéses versennyel folytatódott az amerikai Salt Lake Cityben a sílövők világkupa-sorozata. A versenyen az utóbbiaknál a német Denise Herrmann, előbbieknél a francia Quentin Fillon Maillet győzött.

Alpesisí-vb: Kristoffersen a legjobbkor előzte meg Hirschert

A svédországi Aréban a férfi óriás-műlesiklással folytatódott az alpesisí-világbajnokság. Az aranyérmet a norvég Henrik Kristoffersen szerezte meg. A síugrók willingeni csapatversenyét a lengyelek, a sílövők Salt Lake Cityben megrendezett sprintjét a norvég Vetle Christiansen nyerte.

Sílövő-vk: norvég elsőség a női sprintversenyen

A női 7.5 km-es sprintversennyel folytatódott az amerikai Salt Lake Cityben a sílövők világkupa-sorozata. A versenyen a norvég Marte Olsbu győzött.

Sílövő-vk: a szél alaposan megviccelte a női váltókat

A váltóversenyekkel folytatódott a kanadai Canmore-ban a sílövők világkupa-sorozata. A nőknél a német, a férfiaknál a norvég csapat győzött.

Sílövő-vk: norvég duplával kezdődött a különleges verseny

Egyéni indítású versenyekkel folytatódott a kanadai Canmore-ban a sílövők világkupa-sorozata. A női versenyen a norvég Tiril Eckhoff, a férfiakén honfitársa, Johannes Bö győzött.

Sílövő-vk: nem jött össze a tripla Johannes Bőnek

A tömegrajtos versenyekkel folytatódott az olaszországi Antholzban a sílövők világkupa-sorozata. A női versenyen a német Laura Dahlmeier, a férfiakén a francia Quentin Fillon Maillet ért elsőként a célba. A svédországi Ulricehamnban megrendezett sífutó vk-versenyeken a norvégok és az oroszok nyerték a váltóversenyeket.

Sílövő-vk: hazai siker a női üldözéses versenyen, Antholzban

Az üldözéses versenyekkel folytatódott az olaszországi Antholzban a sílövők világkupa-sorozata. A női versenyen hazai siker született, miután az összetett vk-ban is vezető Dorothea Wierer ért elsőként a célba, míg a férfiaknál Johannes Bö diadalmaskodott. A svédországi Ulricehamnban megrendezett sífutó vk-versenyeken a francia Maurice Magnificat és a norvég Therese Johaug, a trondheimi Gundersen-versenyen a norvég Jarl Magnus Riiber diadalmaskodott.

Alpesisí-vk: olasz siker az egyik legklasszikusabb helyszínen

Az ausztriai Kitzbühelben férfi lesiklással folytatódott az alpesisí-világkupa. A viadal az olasz Dominik Paris győzelmével ért véget az egyik legklasszikusabbnak számító versenyhelyszínen.

Sílövő-vk: bombameglepetéssel kezdődött az antholzi hétvége

Női 7.5 km-es sprintversennyel folytatódott az olaszországi Antholzban a sílövők világkupa-sorozata. A viadalon nagy meglepetésre a cseh Markéta Davidová diadalmaskodott.

Sílövő-vk: szoros befutók a tömegrajtos versenyeken

A férfi és a női tömegrajtos versennyel folytatódott a németországi Ruhpoldingban a sílövők világkupa-sorozata, a férfiaknál a norvég Johannes Bö, míg a nőknél a német Franziska Preuss lett az első. A franciaországi Chaux-Neuve-ben zajló északiösszetett-vk-hétvége harmadik napján az osztrák Mario Seidl diadalmaskodott.

Síugró-vk: egy tizeddel nyerték a németek a csapatversenyt

A lengyelországi Zakopanéban folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A szombati csapatversenyt a németek nyerték meg. A ruhpoldingi sílövő-vk női csapatversenyében a franciák diadalmaskodtak, az otepääi sífutó-sprintversenyeken a norvégok győztek, a chaux-neuve-i északiösszetett-viadalon pedig az osztrák Franz-Josef Rehrl szerezte meg az elsőséget.

Alpesisí-vk: osztrák sikerek a pénteki versenyeken

Az olaszországi Cortina d'Ampezzóban női lesikló-, a svájci Wengenben férfi kombinációs futammal folytatódott az alpesisí-világkupa. Előbbi verseny az az osztrák Ramona Siebenhofer, utóbbi honfitársa, Marco Schwarz győzelmével ért véget. Ugyancsak osztrák győzelem született az északiösszetett-világkupa Chaux-Neuve-i versenyén, amelyen Franz-Josef Rehrl diadalmaskodott, míg a sílövők ruhpoldingi férfi váltóversenyét a norvég csapat nyerte meg.

Sílövő-vk: kettős Bö-siker született a ruhpoldingi sprinten

A férfi és a női sprintversennyel folytatódott a németországi Ruhpoldingban a sílövők világkupa-sorozata. A viadalon a férfiaknál a norvég Bö testvérek szerezték meg az első két helyet, míg a nőknél a szlovák Anastasiya Kuzminová lett az első.

Sílövő-vk: orosz dupla a váltóversenyeken

A férfi és a női váltóversennyel folytatódott a németországi Oberhofban a sílövők világkupa-sorozata. A viadalon mindkét nemben az oroszok szerezték meg a győzelmet. A drezdai sífutó vk-n norvég és svéd csapatsprintgyőzelem született.

Sílövészet: Johannes Bö továbbra is verhetetlennek tűnik

Johannes Bö és Lisa Vittozzi győzelmével ért véget a sílövők oberhofi üldözéses világkupaversenye. A norvég és az olasz sem lőtt hibátlanul, de futóteljesítményük elegendő volt a győzelemhez.

Sílövő-vk: először nyert más, mint Bö vagy Fourcade

Férfi 10 km-es sprintversennyel folytatódott a németországi Oberhofban a sílövők világkupa-sorozata, a győzelmet az orosz Alekszandr Loginov szerezte meg.

Sílövő-vk: első győzelmét ünnepelte az olasz versenyző

Női sprintversennyel folytatódott a németországi Oberhofban a sílövők világkupa-sorozata, a győzelmet az olasz Lisa Vittozzi szerezte meg.

Sílövészet: visszavonul az oroszok egyik legjobbja

Bejelentette visszavonulását Anton Sipulin olimpiai bajnok sílövő, aki Oroszország kizárása miatt nem vehetett részt februárban a pjongcsangi téli olimpián.

Sílövő-vk: Johannes Bö mindent vitt Nové Mestóban

A férfi és női tömegrajtos versennyel folytatódott a csehországi Nové Mestóban a sílövők világkupa-sorozata. A győzelmet a norvég Johannes Bö és a szlovák Anastasiya Kuzmina szerezte meg. Az északiösszetett-versenyzők ramsaui viadalán a norvég Jörgen Graabak diadalmaskodott.