Sílövő-vk: Bö hazai pályán mindent vitt

A férfi és női tömegrajtos versennyel zárult a norvégiai Oslóban a sílövők világkupa-sorozata. A versenyt a norvég Johannes Bö és a svéd Hanna Öberg nyerte meg.

Sílövő-vk: egymást üldözték a Bö testvérek

A férfi és női üldözéses versennyel folytatódott a norvégiai Oslóban a sílövők világkupa-sorozata. A versenyt a norvég Johannes Bö és a szlovák Anastasiya Kuzminová nyerte meg.

Síugró-vk: Kobajasi bakija is kellett a német sikerhez

A szlovéniai Planicán sírepülőversennyel folytatódott a síugró-világkupa. A győzelmet a német Markus Eisenbichler szerezte meg. A sífutók québeci vk-döntőjén a norvég Johannes Hösflot Klaebo és a svéd Stina Nilsson nyerte meg a sprintet, míg az oslói sílövő vk-n a norvég Johannes Bö volt a legjobb 10 km-en.

Sílövő-vk: jól ment a szlovákoknak a női sprintben

A női 7.5 km-es sprintversennyel folytatódott a norvégiai Oslóban a sílövők világkupa-sorozata. A versenyt a szlovák Anastasiya Kuzminová nyerte meg.

Sílövő-vb: olasz örömünnepet tartottak a záró napon

A tömegrajtos versenyekkel zárult a svédországi Östersundban a sílövők világbajnoksága. Az aranyérmet a férfiaknál az olasz Dominik Windisch, a nőknél pedig honfitársnője, Dorothea Wierer szerezte meg.

Sílövő-vb: teljes norvég diadal a váltóversenyekben

A váltók versenyével folytatódott a svédországi Östersundban a sílövők világbajnoksága. Az aranyérmet a férfiaknál és a nőknél is a norvég staféta szerezte meg.

Sílövő-vb: már a harmadik aranyánál jár Johannes Bö

A vegyes párosok versenyével folytatódott a svédországi Östersundban a sílövők világbajnoksága. Az aranyérmet a norvég Marte Olsbu és Johannes Bö szerezte meg.

Sílövő-vb: aranyat ért Peiffernek a hibátlan lövészet

A férfiak egyéni indítású 20 km-es versenyével folytatódott a svédországi Östersundban a sílövők világbajnoksága. Az aranyérmet a német Arnd Peiffer szerezte meg.

Sílövő-vb: Öberg az olimpia után otthon sem talált legyőzőre

A nők egyéni indítású 15 km-es versenyével folytatódott a svédországi Östersundban a sílövők világbajnoksága. Az aranyérmet a hazai szurkolók legnagyobb örömére Hanna Öberg szerezte meg.

Sílövő-vb: hatalmas meglepetés a férfi üldözéses versenyben

A férfiaknál hatalmas meglepetésre az ukrán Dmitro Pidrucsnij, míg a nőknél a német Denise Herrmann sikerét hozta a sílövők svédországi világbajnokságának vasárnapi üldözéses versenye.

Sílövő-vb: Johannes Bö Östersundban is verhetetlen

Johannes Bö szerezte meg a világbajnoki címet Östersundban a sílövők sprintszámában. Az összetett világkupát fölényesen vezető norvég 13.7 másodperccel előzte meg az ezüstérmes orosz Alekszandr Loginovot.

Sílövő-vb: a címvédő franciák gyengélkedtek vegyes váltóban

A vegyes váltók versenyével kezdődött meg a svédországi Östersundban a sílövők világbajnoksága. Az aranyérmet Norvégia szerezte meg a németek és az olaszok előtt.

Sílövő-vk: a olasz és a francia sikerek a vegyes számokban

A vegyes párosok és a vegyes váltók versenyével folytatódott az amerikai Salt Lake Cityben a sílövők világkupa-sorozata. A versenyen a párosoknál olasz, a váltóknál francia siker született.

Sílövő-vk: német és francia sikerek az üldözéses versenyen

A férfi és a női üldözéses versennyel folytatódott az amerikai Salt Lake Cityben a sílövők világkupa-sorozata. A versenyen az utóbbiaknál a német Denise Herrmann, előbbieknél a francia Quentin Fillon Maillet győzött.

Alpesisí-vb: Kristoffersen a legjobbkor előzte meg Hirschert

A svédországi Aréban a férfi óriás-műlesiklással folytatódott az alpesisí-világbajnokság. Az aranyérmet a norvég Henrik Kristoffersen szerezte meg. A síugrók willingeni csapatversenyét a lengyelek, a sílövők Salt Lake Cityben megrendezett sprintjét a norvég Vetle Christiansen nyerte.

Sílövő-vk: norvég elsőség a női sprintversenyen

A női 7.5 km-es sprintversennyel folytatódott az amerikai Salt Lake Cityben a sílövők világkupa-sorozata. A versenyen a norvég Marte Olsbu győzött.

Sílövő-vk: a szél alaposan megviccelte a női váltókat

A váltóversenyekkel folytatódott a kanadai Canmore-ban a sílövők világkupa-sorozata. A nőknél a német, a férfiaknál a norvég csapat győzött.

Sílövő-vk: norvég duplával kezdődött a különleges verseny

Egyéni indítású versenyekkel folytatódott a kanadai Canmore-ban a sílövők világkupa-sorozata. A női versenyen a norvég Tiril Eckhoff, a férfiakén honfitársa, Johannes Bö győzött.

Sílövő-vk: nem jött össze a tripla Johannes Bőnek

A tömegrajtos versenyekkel folytatódott az olaszországi Antholzban a sílövők világkupa-sorozata. A női versenyen a német Laura Dahlmeier, a férfiakén a francia Quentin Fillon Maillet ért elsőként a célba. A svédországi Ulricehamnban megrendezett sífutó vk-versenyeken a norvégok és az oroszok nyerték a váltóversenyeket.

Sílövő-vk: hazai siker a női üldözéses versenyen, Antholzban

Az üldözéses versenyekkel folytatódott az olaszországi Antholzban a sílövők világkupa-sorozata. A női versenyen hazai siker született, miután az összetett vk-ban is vezető Dorothea Wierer ért elsőként a célba, míg a férfiaknál Johannes Bö diadalmaskodott. A svédországi Ulricehamnban megrendezett sífutó vk-versenyeken a francia Maurice Magnificat és a norvég Therese Johaug, a trondheimi Gundersen-versenyen a norvég Jarl Magnus Riiber diadalmaskodott.